Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övningar

är det nån som känner av nått?

2017-05-23 12:21 #0 av: sazza27

Hej :)

För ett par månader sen började jag höra ljud runt om i lägenheten oftast från hallen men även andra delar av lägenheten och till en början så var det mer ljud som man kunde skylla på att det måste vara korsdrag eller nått liknade men sen började ena hunden bli orolig och nu börjar ljuden bli mer tja vad ska man säga som att det är nån där typ även om man vet man är själv hemma så är det nån som går runt typ, och det är inte bara jag som hör det utan hela familjen.

vi har även vid olika tillfällen sätt en mörk skugga som swisar förbi typ, så nu undrar jag är det någon utav er som känner av eller ser något?

ps titta inte på röran i hallen :)

Anmäl
2017-05-24 11:44 #1 av: bernadette

Hej!
Jag gör ett försök att känna in.Rätt så omgående känner jag att det är stark energi i ert hem och att det är kopplat till en äldre tant som är avliden men som dessvärre inte förstått det själv.I bakgrunden finns även en lätt närvaro av en manlig ande.Känns som hennes make men han däremot fattar att han är död.Han var väldigt snäll och mild då han levde.Gör inte så mycket väsen av sig nu heller.Men det är den gamla damen som ställer till det.Verkar som att hon bott där.Slutet av 70-talet eller början av åttiotalet.Hon gick med ett hjälpmedel som ser ut som en föregångare till dagens rullatorer.Men den hade inga hjul.Hon hade problem med hosta och andnöd.Hon var sjuklig.Annars en helt vanlig snäll dam.När hon var friskare höll hon på med att arbeta utomhus.Hon visar mig inte vad det var hon gjorde.Hon var mycket utomhus.Finns det andra byggnader på tomten?Hon gillade musik.Ser henne gå in i ett kök och sätta på radion.Hon vill inget ont.Hon har bara inte fattat att hon inte längre lever i vår dimension.Hon ger mig också ett namn: Maja.Det känns att maken hade gått bort före henne.Det är stark energi kring denna dam.Samtidigt känns det som att det periodvis kan vara lite lugnare och tystare.Det var allt som jag kände...

Mvh Bernadette

Anmäl
2017-05-24 12:08 #2 av: sazza27

oki då vet jag :) jo de finns många hus runt om

Anmäl
2017-06-02 12:54 #3 av: converge

Jag känner av en äldre man. 75 års ålder ungefär. Han bär gummistövlar och blå arbetarbyxor, som är instoppade i stövlarna. Han bär fiberpäls och skärmmössa.

Han är sammankopplad med en svart katt men jag vet tyvärr inte vad detta handlar om.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.