Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

det jag önskar blir sant- rädd?

2017-05-18 21:09 #0 av: [Shia]

hej, jag vet inte om jag borde bli rädd? om detta är något som bara sker slumpvis eller om jag har delaktighet i det?

det är så att jag, vid speciella tidpunkter verkligen vill /inte vill någonting- alt att det gör mig orolig, önskar en eller tre önskningar- och dem blir sanna.... ibland ångrar jag nästan det.

ex. 2012, såldes min sköthäst. jag var 9 år och vart förkrossad. jag önskade att hon skulle ha de bra, att jag skulle få veta vart hon var och att jag skulle få träffa henne igen. sommaren 1 ½ år senare får jag veta att hon har det bra, busig och sprallig fortfarande(över 18 årig shettistravare). året efter på sommaren, får jag veta vart hon är. och någon v innan jul, 2015 får jag veta att hon ska tbx till travskolan och att jag kmr få träffa henne. en vecka innan jul- exakt 3 år senare, får jag träffa henne, och allt är sig likt- (bortsett från att jag var längre) grät då av lycka.

ex 2. i början på 2016 önskade jag att allt var som förut, bara för en dag. Att jag skulle få köra snabbjobb med (de två shettisarna jag skött, hon däruppe med) - detta blev sant.

ex 3. i somras, bytte min passhäst stall. (fick fortsätta hålla på med honom, men vart aldrig av.... mamma skyllde på annat hela tiden) samtidigt skulle ägaren köpa/få en till(ny?) häst. och jag var livrädd att hon då skulle sälja honom... så jag önskade. att jag skulle få träffa honom igen, rida honom och att hon inte skulle köpa den där hästen...

natten kom då de skulle fara tbx med hästen, och jag tänkte undra hur det kom bli. -han kom aldrig. Ägaren ändrade sig i sista sekund. 

ex 4, i höstas önskade jag att min mentor skulle märka att jag mådde dåligt och fråga mig hur det var, att jag skulle gå ner till 53 kg, och att travtränaren skulle köpa en viss häst. alla tre saker skedde...

ex 5, önskade att jag skulle våga söka hjälp för ÄS, att jag skulle få börja rida monte inom kort, och att jag skulle slippa alla jobbiga tankar om kcal hela tiden. Allt detta skedde...

bör jag vara orolig? är detta slumpar eller? allt bara sker "Plötsligt" och jag har ingen delaktig het i det. Ex fråga travtränaren bara vips om jag ville börja rida monte(velat det sen 7 års åldern) 

Anmäl
2017-05-18 21:15 #1 av: Hera

Det är ju klart att en massa saker man önskar slår in. Och mycket gör det inte. Det är vi själva och slumpen som.avgör. Det är inget överlåtit.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.