Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Kan det betyda något?

2017-05-15 17:23 #0 av: Beccisen

I måndags förra veckan såg jag en rödbrun gris springa på vägen precis framför vår bild som sedan försvann sekunder innan det skulle ha blivit överkörd, någon dag efter när jag cyklade till skolan såg jag en man i orange jacka stå cirka 30-40 meter framför mig och samma dag eller en dag efter hade vi prov i skolan, jag satt med väggen på höger sida och mot vänster var det en ledig plats och sedan satt min kompis. En stund efter att provet har börjat ser jag i ögonvrån hur en mörk hand sträcker sig mot mig över den tomma bänken, så jag kollar på min kompis för att se vad hon ville men hon satt helt vanligt och skrev sitt prov. Och så har jag av och till (inte så ofta) de senaste tre veckorna sett svarta figurer i ögonvrån. Det är inget som känts obehagligt, eller jo den där mannen i orange jacka men annars har inget varit obehagligt.

Jag har aldrig varit med om så mycket på så kort tid förut. Det jag undrar är vill någon/några från den andra sidan något speciellt? Vad kan det vara?
Jag tycker det känns lite märkligt att det går från att jag inte ser något övernaturligt på flera månader till massor på bara tre veckor.

Anmäl
2017-05-16 08:49 #1 av: lenjon1

Jag tänker direkt på färgen orange, både i mannen du såg och i grisen som lite rödbrun (orange), vad betyder den färgen för dig? Står den för någon positivt.?

Anmäl
2017-05-16 10:24 #2 av: Beccisen

#1 För mig har aldrig orange varit speciell. Jag har varken ogillat eller gillat den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.