Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Måste bara skriva av mig...

2017-04-25 20:59 #0 av: Fillifjonkan60

Känns som jag håller på att bli lite knäpp.

Häromdagen skulle jag välja en bok att läsa, en vanlig roman bara och får istället syn på en bok som jag inte känner igen. Meditationens hemligheter.

Ok, kanske inte så jättekonstigt, har ju lite dåligt minne så jag kan ju ha köpt den nån gång och glömt, men brukar veta vilka böcker jag har.

Jag har alltid ett lypsyl liggande på ett sidobord bredvid soffan och igår när jag skulle ta det så låg det två stycken där helt plötsligt. Funderar

Och så nu idag... Jag fick sms om ett paket var på väg och lite senare att det var framme. Orkade inte gå och hämta det idag, men nu när jag skulle kolla på vilket ställe jag skulle hämta det (beroende på om det kommer med posten eller schenker) så finns inte sms:n kvar!

Blev osäker på om det kanske hade kommit på mailen istället så jag kollade på datorn också, men icke.

Så nu undrar jag, är det jag som är helt knäpp eller vad? Kände bara att jag behövde skriva av mig nånstans.

Anmäl
2017-04-27 09:33 #1 av: selma4386

Du kanske har någon i din närhet som har dött som vill nå dig? Eller så kanske du bara är stressad hihi ;) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.