Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Hjälp mig förstå vibrationerna?

2017-04-04 20:55 #0 av: MrHenriksson

Hej! Jag är ny här och hoppas detta inlägg hamnar i en passande grupp. Jag har sedan barnsben haft utanför-kroppen upplevelser och klardrömmar. Vissa utav astralresorna har varit skrämmande medans andra har varit behagliga till underbara. Men de senaste månaderna har jag börjat känna starka vibrationer i vänster sida av magen( när susandet och smällarna börjar ) , vibrationerna är så intensiva så jag vaknat upp flera ggr. Ibland kittlas det och är "borrande" intensivt just vid en punkt så det är frustrerande!..Har aldrig upplevt detta förut. Efter några uppvaknanden och tillbakagåenden trots vibrationerna så har jag lyckats få upplevelser som jag normalt brukar. Men inatt så kom vibrationerna igen och då lyckades jag mentalt fördela vibrationerna mellan vänster och höger del av magen. Har sökt och sökt efter info om detta men inget funnit. Någon som har ideer om vad det kan vara eller har liknande erfarenheter? Hoppas det inte blev rörigt, bara att fråga så svarar jag! Mvh// Mr Henriksson

Anmäl
2017-04-04 21:09 #1 av: MrHenriksson

Lägger till mera info: Vibrationerna är alltså koncentrerade vid ett ställe ( vänster sida ) . Jag har nyligen mentalt lyckats att ta hälften av vibrationerna från vänster del till höger så det känns behagligt. Detta inträffar endast när jag frigör mig. Hmm, jag är 28 år också. 

Anmäl
2017-04-05 10:22 #2 av: HellaBella76

Dina upplevelser låter spännande, långt ifrån alla som får möjligheten att göra liknande resor. Jag har aldrig upplevt utanför-kroppen-resor däremot känner jag av vibrationer, dessa kan i mitt fall komma lite när som, både kittlande o  kraftigt. Jag vet inte vad det kan vara men tror att det är energier som vill nå fram, "tala om" något för oss - få kontakt. Jag tänker att man får försöka tolka känslan den för med sig  -  vad förmedlar vibrationerna för känsla hos dig o varför tror du att de kommer just då? Funderar

Lite flummigt svar tyvärr, hoppas det finns fler här inne som kan komma med lite tankar om vad det kan vara Glad

Anmäl
2017-04-05 16:38 #3 av: MrHenriksson

Ja, det är spännande med upplevelserna och fascinerande! Jo, jag har också, precis som du, känt vibrationer i hela kroppen, samt "vaggande" känsla eller att jag krymper. Känslan av att jag krymper kommer då och då och det hade jag ofta som liten, men dessa vibrationer som jag talar om nu är som att någon trycker  en elvisp in i magen och håller kvar den tills du reagerar hårt emot det. Men eftersom jag mentalt nu kan hantera det så är det inte negativt förutom att jag minns känslan och ibland automatiskt reagerar negativt på det eftersom jag minns grundkänslan. Men första tanken, som du HellaBella tog upp , var ju ifall mjälten eller levern var illa ute, men jag är fullt frisk och har tagit prover nyligen i ett annat ärende då inget har tagits upp om mina inre organ.......

Anmäl
2017-04-05 22:08 #4 av: Huygens

Jag skulle utforska fenomenet mer, men exakt hur jag skulle gå till väga är en bra fråga.


Anmäl
2017-04-06 17:06 #5 av: J-Artur-K

Vibrationerna är nog på grund av din andlighet. Kan tänka mig hjärnvåg din hjärna är i något med det (spekulation). Andlig kontakt ligger i alfa vågor vi är normalt i beta vågor.Jag känner som vibrationer hela tiden men tänker inte på det. ibland väldigt starkt.

Har erfarenhet av astral resor. O det kan ske när vi är i Delta vågor. När vi ska sova/sover går vi ifrån Beta till Alfa till Theta o sedan Delta vågor. Du nämner det hänt när du vaknat upp under natten o då är det mycket möjligt i min åsikt då fortfarande varit i hjärnvåglängd som skapat så du känt dom där vibrationerna.

När jag lagt mig på sängen för medvetet göra astral resa så har jag känt starka vibrationer i hela kroppen , då har jag sjunkit ner i hjärnvåglängderna så jag kommit ner till Delta.

Jag kan ju inte säga säkert det har med något jag nämner att göra men tror det har något med din andlighet att göra .

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2017-04-06 20:49 #6 av: kim1980

# 5 känner igen din beskrivning .
Är hur coolt som helst. Vågor är olika nivå höjd på.
Lärorikt är det med. Perioder har mer såna med vetet.
För att förkorta det man inte trivs med.
Egen resa i både vaken och även i sömnen.

Visst år var det intesift . Men vet även varför .
Inre egen sago resa.

Anmäl
2017-04-07 01:05 #7 av: J-Artur-K

#6 Ja hjärnvågorna i Beta är vi i vanliga fall. Är där vi har synkheten. Varje människa har synsk förmåga men olika grad utvecklad. I Beta arbetar hjärnan mer är i högre takt eller vad man ska säga. I Alfa vågor arbetar hjärnan lugnare i lägre takt. Där ligger andlig kontakt som sprituel medium som ex. Eller spirituel healer. Sedan kommer Theta vågor där arbetar hjärnan ännu lugnare o där ligger trans förmågan. Som ex trans medium / trans healer. Sedan kommer Delta vågor är där man kan göra astral resor. Du är egentligen helt borta där för hjärnan arbetar så lugnt där hjärnvågorna är så lugna där. Är i Delta vågor vi är i när vi sover o då är vi ju rätt borta.

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2017-04-13 17:55 #8 av: [Mala_]

Det kan inte vara kundalini resning? När min väcktes så fick jag vibrationer i kroppen, man känner tydligt i vilket chakra energierna arbetar. En del får spasmer och okontrollerade ryckningar.

Anmäl
2017-04-14 23:01 #9 av: kim1980

7# mm in stämmer har liksom hamnat i olika fack till stånd. Verka bli mer mer. Så döpt om det till box , för det är så enormt mycket mer en vad många tror förstår..
Har alltid vart så naturlig det bara går bara låter det flytta på. Verkar vara unikt om man läser olika trådar. .

Men nån tråd som är gammal som verkar vara lika dan som mig. Men hon byt konto. Dvs tvärtom rädd.
Hon vart med misstolkad. Viss ras är nog speciellt unikt.
Hantera man vist fel många gånger så bakar dom ur tyvärr.
En stå kvar . För dem har extrem behov av bli förstådda.
Är väl ovanligt envis teja för det mesta. .
Hur som så är allt i hoppa hur coolt nyttigt lärorikt är det..

Ända är att andarna kunde förtygla mer ingående.
Men till sist listar jag ut. Men tar längre tid.
Kanon att du finns här. Du ger bra förklaring tycker jag.
Visa ord får jag googla på är lite invecklade för dyslexi mm. Men du gör osäkra folk säkrare det gillar jag..

Har inge aning hur halv stängt är egentligen.
Jag anser behärskar det hur som..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.