2017-03-13 07:21 #0 av: molam

Hej... Inatt hade jag en dröm vars känsla verkligen var intressant, och det var en helt ny typ av dröm, Jag kan ha haft den en gång tidigare med, men det är en sån dröm som man glömmer snabbt bit för bit.... så har inte hela drömmen kvar, men känslan är där...

Känsla: Obehaglig, Kryptisk och "Förförisk", Jag VILLE tillbaka.... Och jag brukar aldrig vela gå tillbaka till mina obehagliga drömmar.

Jag vaknade flertalet gånger från drömmen inatt, men var "smart" nog att skriva nyckelord alla gånger jag vaknade, så det kommer inte att bli utförligt, men drömmens helhet kommer att vara med.

Platsen var lokaliserad här på vår gata, Längs ner på gatan Finns det en Viadukt till nästa gata, för att komma till den finns det som en "trekantig" väg man ska följa, och där i trekanten utspelade sig drömmen.
Drömmen gick ut på att det var nån typ av tävling, bara folk jag kände var med i den, men jag minns inte vilka personerna var, som sagt det är en sån dröm som försvinner snabbt.
En av "tävlingsgrenarna" var att man hade kort som runt i en cirkel runt dig, på dessa kort fanns olika ansikten, ansiktena som ja såg var personer jag absolut inte kände alls, troligtvis personer som mitt huvud gjort upp. Men vid ett tillfälle så började dessa kort förvridas i smärta och hat av nån anledning, och det var otrolig obehagligt, specifikt en man var riktigt obehaglig, han vad en kraftig man, med mörkt går och ganska runt ansikte, han hade även dubbelhakor så det stod härliga till. Redan innan hans ansikte förvreds i hat och smärta så var hans ansikte Tydligt otrevligt och "Hatiskt", så vid denna kortgren så vaknade jag vid ett tillfälle, och då när jag skulle blunda och försöka somna om (Klockan var väl 2 på natten) då såg jag han ansikte, VARJE gång jag blundade såg jag hans ansikte, det var Inbränt på mina hornhinnor.

En annan Gren var att man skulle lära sig att gå med en "Klickande" käpp? OCh när det blev motstånd skulle man lyfta käppen och hindra motståndet, och motståndet kom sällan dom första stegen, men ju längre man gick ju oftare kom Käppens motstånd, Varje gång käppens motstånd kom så var det en extrem smärta i armen som det handlade om, och när jag vaknade efter den "grenen" så hade jag fortf. kvar smärtan i armen.

En tredje gren min jag inte så tydligt, tappade den nästan precis när jag vaknade, men då skulle man Krypa eller hjula runt i denna ring och hjulandet gick snabbare och för varje gång blev "hjula" Stegen Större och större, Det var dom att armarna och benen blev längre och längre.

Aa nu minns jag inte så mycket mer, men nån kanske fick tillräckligt med inblick för att kunna Tolka min dröm och min känsla för drömmen.

HAr lagt in på drömmar med.

PS ifall ålder och kön är viktigt att veta (Vissa säger att det är viktigt) så är jag 22, 23 i Juni och en tjej. DS