Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medium

Medial grupp sökes

2017-02-20 18:12 #0 av: Frida Bergqvist

Hej, jag har varit mottaglig sedan ungdomen, som jag kan minnas. Sedan varit öppen mer eller mindre beroende på livssituation. Nu befinner jag mig i harmoni och avklarat svårigheter, och kan i stort sett slappna av och bejaka medialiteten fullt ut. Naturligt, en samtidigt känner jag mig annorlunda. Jag har ganska frekvent kontakt med människor på andra sidan som pockar på mig, men snällt väntar på sin tur. Ännu har jag inte gått en mediumkurs med certifikat, men det känns intressant att göra om jag hittar en passande (närliggande) kurs. Eller behöver en resa längre för det tro.
Idag söker jag mediala som gärna diskuterar regelbundet sina händelser och möten. Vet inte hur jag ska göra för att starta det hela. Har träffat mina närmsta Men höra namnet är mer sällsynt. Hör iblan första bokstaven.
kollegors döda anhöriga med tydliga bevis på att det var dem. Jag frågar efter specifika detaljer och viktiga händelser, eller situationer de sett göra när de besökt dem, så att jag kan förmedla det. Att de faktiskt varit på besök.
Jag var ju inte där då det hände : )

Det roliga är att husdjuren är tydligast som gått bort! Och är med på andra sidan.

Någon som känner på samma vis?

Min starka sida är clairsentience, tex vet hur de dog och hur de ser ut.
Namn svårare. Detaljerna blir som ett pussel som en inte bör formulera om, utan bara låta det som kommer vara. När det stämmer känner jag stort lugn i det.

Skriv gärna om ni också är mediala!

/ Frida

Anmäl
2017-02-20 18:17 #1 av: [NeferNefer]

Mycket intressant. Hade du tänkt dig att gruppen ska träffas IRL (i så fall, var? Vilken ort?), eller över internet?

Jag har gått kurser för lite olika medier, shamaner och andra andliga utövare, men jag har med mig medialiteten sedan jag föddes. Det kurserna har hjälpt mig med är att utveckla mina gåvor. Det är också trevligt att träffa andra som är intresserade och kunniga.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-02-20 21:00 #2 av: Frida Bergqvist

Kanske i detta forum eller något annat, utan att bli dömd. Det kan ju låta väldigt flummigt för den som absolut inte tror. Tycker det själv ibland och skrattar, men vet att de finns där på andr sidan.

Anmäl
2017-02-20 21:28 #3 av: [NeferNefer]

Jag är intresserad. Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-02-20 21:43 #4 av: Neolai

Jag är också intresserad, beroende på var i Sverige det är!

Anmäl
2017-02-21 08:05 #5 av: andres

Hej på dig Frida / var bor du.

Anmäl
2017-02-21 19:33 #6 av: Frida Bergqvist

Hej, det kanske passar bra med forumet här att börja med. Får se vilken typ av mediumkurs jag ska börja med. Klarar mycket av detta själv, men behöver övade. Har inte helt kläm på datum och siffror. Etc. Symbol för februari. Mm. Har börjat ringa in återkommande kännetecken på mitt vis.
Bor i Stockholm så ev en liten cirkel här i så fall i framtiden för dem som funderat på att gå mediumkurs ex.
Jag har tre guider som jag känner till och några kraftdjur.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.