Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Foton

Spöke fångat på bild?

2017-01-31 00:31 #0 av: Freedam

Hej, jag är helt ny här så jag vet inte riktigt hur detta funkar men jag googlade lite och kommit över denna sida. Jag tog i somras en bild på vårt sommarställe. Jag reflekterade inte mycket över bilden då men sa till min man för några veckor sedan att det vore läskigt om man zoomar in fönstret på övervåningen så ser man någonting. Sagt och gjort så gjorde jag det och fick mig kalla kårar. Gården är från 1784 och en hel del människor har passerat där längst vägen. Ser ni någonting i fönstret på ovanvåningen?

Anmäl
2017-01-31 00:48 #1 av: [PeterTM]

Nix

Anmäl
2017-01-31 01:18 #2 av: VildaVittra

Om huset är från 1784 så lär fönsterglasen vara ganska buckliga, så jag skulle säga att orsaken till att reflektionen är ojämn är just pga det.
Om du någonsin varit på Skrattkammaren med dess speglar på Gröna Lund, så har du sett vad buckligt glas kan ställa till med. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2017-01-31 01:18 #3 av: greenseng

  Skulle kanske vara att någon eller något särar på gardinerna och kikar ut. Men det kan naturligtvis bero på att gardinerna är lite oregelbundet fästade. Bilden är helt enkelt för otydlig.

Och det kan ju helt enkelt vara en helt vanlig människa.

Rekommenderar en systemkamera med ett bra teleobjektiv.

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl
2017-01-31 01:25 #4 av: Freedam

Vilda Vittra: Jag är osäker på om fönstren är så gamla men visst kan gamla fönster ge reflektioner. Bara svårt att förstå hur att reflektionerna bara ter sig dör gardinen inte hänger men... jag kanske tolkar in.

Anmäl
2017-01-31 01:28 #5 av: Freedam

Greenseng: Det är vårt sommarhus och det var bara vi på hela berget, ca 1 mil in i skogen, just då och vi alla är samlade på gården så någon helt vanlig människa är det inte. Men jag får ta en bild vid ett annat tillfälle med bättre objektiv för att se hur den bilden ter sig. Jag blir ju lite nyfiken.

Anmäl
2017-01-31 01:40 #6 av: GIKmio

Det kan vara en reflektion i fönsterrutan. Ska zooma in på datorn någon dag.. inloggad på mobilen nu. Annars en fint sommarställe..Känns som en gemytlig o lugn plats.. Jag känner en viss trevnad..

Sajtvärd på Nostalgi i Fokus. Medarbetare på Sport i fokus, Öl i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2017-01-31 04:00 #7 av: greenseng

#5...

  Det låter väldigt bra och utan tvekan spännande. Ser fram emot resultatet. Glad

Råkade av rena tillfälligheter hamna i två faktisk "en smula märkliga" hus. Och nog hände det lite märkliga saker där. Inte så speciella kanske men ändå lite lustiga faktiskt. Fast tittar man lite mer tvivlande på dem så kan man väl hitta helt naturliga förhållanden. Många gånger är det mer "känslan" som är ganska fångande. Men det där med känsla är lite svårt. Det är svårt att fånga "känsla" på bild såvida den inte är helt uppenbar.

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl
2017-01-31 06:10 #8 av: _Fisken

Jag tycker att det inte är nåt skumt som syns i fönstret. Supermysigt hus förresten...

Anmäl
2017-01-31 09:52 #9 av: flocken

Ser absolut något i fönstret. Behövde inte zooma något speciellt. Väldigt tydligt. Känslan av en man från långt tillbaka. Kläder... ljusa men tåliga. Eller väldigt slitna.

Spännande ☺

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2017-02-03 18:04 #11 av: drömmare

Inget i fönster som inte  är  normalt

Anmäl
2017-02-04 11:44 #12 av: MissClue

Jag ser ett stort ansikte, betyder dock inte att det är ngt annat än min hjärna som gärna uppfattar ansiktsmönster. mysigt hus =)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.