Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

andar

2017-01-19 17:45 #0 av: jennifagerholm

Hej, jag har sett på Jocke & Jonnas spökvideon där dom besöker Husby säteri och Hensbacka herrgård. Det är stora hus/slott där det spökar. Det finns ju flera spöken/andar i samma hus... Min fråga är att kan de andar/spöken kommunicera med varandra på något sätt eller är det bara människorna som kan kommunicera med dem?

//Jag tog bort ett ord ur rubriken - vänligen läs skrivreglerna. NeferNefer//

Anmäl
2017-01-23 16:33 #1 av: J-Artur-K

Ja dom kan kommunicera med varandra. När vi dör o kommer till himlen får vi ju utveckla oss mer man kan säga vi får gå i skola i himlen med.

Sedan skyddsängel eller någon annan om hjälper oss meddelar högre upp hur det går för oss o så om vi kanske skulle behöva något som eller liknande kan som ex en ängel vi har meddela uppåt för att den ängel inte kan hjälpa till med det. Men är ju alltid bäst att vi själva ber om hjälp vi behöver men kan ju vara att en ängel informera o säger vi behöver någon hjälp den ängeln inte kan ge.

Så kommuniceras på andra sidan med.

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.