Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Är jag min systers beskyddare?

2017-01-01 23:03 #0 av: MånenoKräftan

Hej vill verkligen ha hjälp med detta. 

Min syster är förmodligen förföljd av något, vi tror det är en man. Vi bor varannan vecka hos våra föräldrar och hos vår pappa bor jag ute på gården i ett litet hus och min syster inne. 

Ända sen jag flyttade ut ur huset har hon känt sig iakttagen och vågar knappt sova. Hon har också hört krafsande på sin dörr och hur dörren skakat. När hon rör sig i huset känner hon sig förföljd både natt som dag. Men när jag är med henne känner hon sig helt och hållet trygg. Hemma hos vår mamma bor vi en lägenhet tre våningar upp och här har hon bara sett en skepnad i hallen när hon var mindre men aldrig nu. Hon har också drömt att det kommer en man gåendes upp för trapporna och har fobi för att kolla i nyckelhålet. Också svårt med andning.

Jag har en bekant som vet mycket om detta och vi tror alltså att jag är den som håller denna personen borta. Anledningen är dels för att jag är den förstfödda systern, kräfta och bär själv på en skyddande symbol på armen. Hos mamma är det också mycket positiv energi och hos pappa nästan endast negativ. Jag kan ibland också känna av något men inte gjort det på säkert ett år. Hon fryser också alltid när hon sover hos pappa fast hon har element och täcke med filtar och överkast. Är väldigt varm av sig annars. 

Jag funderar på att göra en flaska fylld med runor och skyddande växter, men har ni andra kanske mer erfarna tips på vad man kan ta sig till. Jag vill verkligen inte att min syster skall utsätta för detta, hon har nu på senare tid fått svårt att skilja på vad som är verklighet och dröm. Vi har aldrig heller öppnat upp oss för andevärlden med spel eller liknande. Det är strängt förbjudet vi vill inte ha något.

Anmäl
2017-01-02 09:41 #1 av: Sommarek

Att göra en amulett eller liknande till din syster är ingen dålig idé. Om hon känner sig trygg ihop med dig kanske du ska överväga att ta med något från dig personligen i flaskan (eller vad du nu gör) också. Den här symbolen som du bär, kan hon kanske också bära den, eftersom den verkar fungerar för dig?

Hon (eller ni) behöver nog också göra en rening av huset/husen. Kika in på Häxor iFokus och gör en sökning på "beskydd" och "rening" så hittar du massor av tips där.

Anmäl
2017-01-02 12:28 #2 av: MånenoKräftan

Okej tack för svar, ska försöka hitta något bra att lägga i flaskan. Ska se om jag kan fixa symbolen för henne. Och ska kika in angående rening. Tack så mycket :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.