Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Hur blir man andlig?

2016-12-21 21:04 #0 av: Grävlingen

Hur kan man få kontakt/se andar etc? 

Frågan är seriös. 

Anmäl
2016-12-21 21:21 #1 av: Alyssa

Alla människor är mediala och spirituella till viss grad dock kan inte alla se andar. Man upplever de på olika sätt. Meditera och bli mer medveten så kommer du med tiden öppna upp dig och bli mottaglig Blomma

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2016-12-22 08:47 #2 av: drömmare

Att "se" andar kan man knappast lära sig.  Meditation är det bästa för medbetandets skull.  Dvs  vara medveten om att man inte är ensam. Att det finns en mening med allting. Läxan måste läras därför ser karman till det blir uppfyllt. Kontakt kan man få om man ber om den. Men våglängden bör stämma på samma våglängd. 

Mvh

Anmäl
2016-12-22 12:23 #3 av: Sommarek

Alla "andliga" personer, hur man nu definierar det, kan inte se andar, i alla fall inte i samma omfattning. Liksom det finns snickare som är bättre på att bygga hus och några som är bättre på snickarglädje. Ett bra tips är dock att träna på att lita på magkänslan och att "ge dig själv rätt". Känner du att du inte är ensam? Då är du inte det. Känns det olustigt att göra en helt vanlig sak utan synbar anledning? Låt bli.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.