Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Känner mig iakttagen

2016-12-10 14:58 #0 av: malinokej

Hej, jag känner mig ofta iakttagen och det är mest på kvällarna. jag brukar sova med min hund men på senaste har hon inte vågat vara vid fotänden av sängen och igår så satt hon och stirrade ut i luften och följde blicken av något. ibland skakar hon till och det känns jättekonstigt. jag vaknar oftast mitt i natten och har efter det väldigt svårt att somna. när jag ska gå på toaletten mitt i natten kan jag känna att det är någon som går bakom mig.

hur ska jag göra för att bli av med detta och kunna sova bättre? och finns det ett enkelt sätt att kunna kommunicera med det som stör mig, kan man få svar direkt och hur kan jag veta vad svaret är? snälla hjälp mig

Anmäl
2016-12-10 16:17 #1 av: Howling_Souls

Jag tycker det verkar som att någon vill dig något, djur brukar ju känna av om det finns någon ande/spöke i närheten. Stress kan även få en att känna sig iakktagen.  Var inte rädd för andar vill oftast en inget illa, utan vill snarare ha kontakt. 

Tänk efter ett tag om det är någon som har betytt mycket för dig, eller kanske någon som du haft problem med?  Om du känner dig fortfarande iakktagen så kan man försöka prata med anden. Fråga vänligt vad den vill och vem den är! 

Om detta inte funkar så känn efter om det finns någon doft där hemma som är bekant. Kalla vindar, som att någon tex tar i dig är oftast tecken på att någon är där.

Hitta små tecken, ljud, och känn efter. 

Är ingen expert på detta men hoppas jag kunde hjälpa!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.