Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m.

Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m.

ametist

2016-11-24 21:41 #0 av: Killen

Köpte igår en ametist kristall.
De sa att man skulle lägga den under huvudkudden så skulle den hjälpa en att sova bättre och drömma mindre.

Men jag sov verkligen skit.
Så undrar om det stämmer att man ska sova bättre m ametist? Och räcker det m en sten eller behövet man fler?

Anmäl
2016-11-25 15:39 #1 av: fossingen

Vad jag vet ökar Ametist drömmar. Men det ska avfärda negavitet alternativt lugna. Men samtidigt är det en väldigt kraftfull variant för meditation och öppnande för det tredje ögat. Själv skulle jag inte använda den för sömn och ro.
Om du inte rengjort den eller laddat den innan du började använda den råder jag dig att göra det.

Ett tips är annars en drömfångare. :)

Anmäl
2016-11-25 22:26 #2 av: Killen

Nej har ej rengjort.
Hur gör man? (Kan absolut inget om kristaller).
Jag har alltid sovit dåligt, så hoppades att detta skulle hjälpa.
Men har de 2 senaste nätterna (de nätterna jag har haft kristallen) drömt och sovit mycket dåligt, men det händer mycket dåligt privat så kan ju vara det

Anmäl
2016-11-26 15:39 #3 av: fossingen

#2 Man kan skölja av i rinnande vatten, men det bästa är exempelvis bäckar i naturen. Men vanligt vatten funkar. Sedan kan man låta den "vädras/laddas" i sol/månljus eller helt enkelt stå ute en stund. Du kan pröva det och se om du märker någon skillnad.

Annars råder jag dig att prova annan sten eller drömfångare.

Anmäl
2016-11-26 16:10 #4 av: Killen

Tack ska testa det.

Anmäl
2016-11-26 17:20 #5 av: fossingen

#4 Du får hojta till hur det går. Hoppas det ska funka för dig :)

Anmäl
2016-11-27 19:40 #6 av: Killen

Sov bättre faktiskt, vet inte om det var pga rensningen eller att jag var helt slut efter de andra nätterna, får se hur jag sover i natt.

Anmäl
2016-11-27 20:38 #7 av: älvornas dal

Tror att det finns en sajt här på Ifokus som handlar om kristaller. Stenar.ifokus kanske? De kan säkert mycket om ametist.

Men annars ametist är lugnande på så sätt att du får lättare att slappna av när du ska mediter t.ex. och inte så mycket för att du ska somna.

Anmäl
2016-11-27 20:47 #8 av: Killen

#7 aha kände ej till den sidan, ska kolla.

Ok, jag läste bara på vad det stod för info på en sida där jag köper rökelser och hon i affären sa det till.mig, att man skulle ha den under kudden osv.
Jag kan som sagt inget själv utan vill bara kunna sova bättre (har prövat sömntabletter receptbelagda men det hjälper ej).

Anmäl
2016-11-27 23:19 #9 av: fossingen

#6 Hoppas det fortsätter funka. Många ggr man köper en sten eller krystall har folk rört på de så många ggr att vissa energispår finns kvar av ex dem, eller att stenen/kristallen är full av neg energi att den behöver ny energi eller renas så att säga. :) Därför rengör/laddar man de innan användning. Många som säljer sådana saker kan  eller nämner aldrig sådant, men det är ganska viktigt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.