Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Medium

Kan du känna in

2016-11-23 13:03 #0 av: Rosaranarosenstrale

Finns det någon här som har förmågan att känna in min rädsla och förklara om den är befogad eller ej. Om du kan känna in och den är befogad hur ska jag göra?

Skriver gärna vidare på pm.

Är detta felpostat så ber jag om ursäkt. 

Anmäl
2016-11-23 13:09 #1 av: Choklad

Känna in är en sak, men att veta om den är befogad är en annan då behöver man spå dig och det kan vara marigt och inte tillitsfullt till 100%

U R us

Anmäl
2016-11-23 13:16 #2 av: Rosaranarosenstrale

Jag är öppen för vadsom. Vad behövs det från mig för att det skall finnas en chans att se in i framtiden? Tack för svar Choklad.

Anmäl
2016-11-23 13:18 #3 av: Amandla

Lägg din fråga i avläsningstråden där den hör hemma. Klicka på länken så hamnar du rätt.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.