Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Seans - upplevelser & frågor

Frånvarande från kroppen???

2016-10-30 16:44 #0 av: Natsumix

Ibland kan det helt plötsligt kännas som att jag förvinner ur kroppen?? Det är jätte svårt att beskriva men jag känner mig typ frånvarande som att jag hör folk prata från långt håll fast ändå nära. (Alltså dom persornerna som är runt mig när det händer). Det är jätte obehagligt :/
Antingen kan det komma ganska så plötsligt, eller så kan det pågå i några minuter. Typ: off, on,off,on
hjälp?

Anmäl
2016-10-30 17:00 #1 av: Hera

Råder dig att gå till läkare och kolla upp det.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-10-31 12:00 #2 av: braaanji

Sådär har de känns för mig just innan jag svimmat. Du kanske har lågt blodtryck. Res dig inte upp fort och glöm inte att dricka vatten på dagarna. Vätskebrist kan göra en svimfärdig och ge huvudvärk.

Anmäl
2016-10-31 20:15 #3 av: Devya

Jag har varit med om det en gång tidigare och var livrädd för att jag höll på att tappa förståndet. Jag förstår dig om du tycker det är obehagligt. Jag kan tyvärr inte ge dig annat råd än att uppsöka läkare.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.