Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Dröm om en som tagit sitt liv.

2016-10-13 23:02 #0 av: aikoaya

Vad betyder det att man drömmer om någon som tagit sitt liv? Personen jag drömmer om tog sitt liv i januari i år.
Det är riktigt läskigt.

Anmäl
2016-10-13 23:04 #1 av: chik

vad det betyder kan jag inte svara på..
Utan det vet bara du..Blomma.
Frågan är!!
vad drömde du?

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2016-10-13 23:09 #2 av: aikoaya

Jag drömde om hur hen dog fast jag vet hur hen dog. Jag försökte förstå varför hen valde denna utväg och hur jag hade kunnat förhindra det.

Anmäl
2016-10-14 11:31 #3 av: Amandla

aikoaya, du har nog svaret i det du skrev i #2, att du försöker förstå varför personen valde den utvägen. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-10-15 11:20 #4 av: Choklad

Jag tror att du skuldbelägger dig för personens död, men hur kan det vara ditt fel? Det är ju inte ditt beslut och försök att acceptera det som hände, fast jag förstår att det är svårt, men det är helt och hållet personens eget beslut. 

Om jag tolkar det utifrån symbolerna, så identifierar du dig på något sätt med denna person, något med dig är ungefär likadant, det kan röra sig om känslor, beteende, mm. Eftersom du drömde att denne dog, så gör dig av med dessa identifikationer, så det är en bra dröm på sätt och vis, eftersom du är mogen att säga farväl till detta. Kan röra sig om oro, och annat. 

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.