Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Konstig dröm

2016-10-11 16:46 #0 av: Keeran

Hej. Jag ska inleda med att vi övernattade i ett hemsökt hus förra helgen. Vi upplevde några oförklarliga ljud annars hände inte mycket. Efter att ha kommit hem har jag varit fruktansvärt mörkrädd detta höll i sig 1 vecka slutade efter en udda dröm.
Såg drömmen utifrån, som en film. 1800-tal.
Det handlade om en man och kvinna som var förälskade och gifte sig. Kvinnans högsta önskan hade alltid varit att få barn, dom försökte länge att få barn det blev aldrig något. Tillslut, äntligen blev hon med barn men tyvärr var barnet dödfött. Kvinnan träffade en ny man och ville skilja sig, detta berättade hon under en gårdsfest. Hennes make tog detta så hårt att han gick ut i ett av uthusen och hängde sig. (allt detta inträffade på gården vi besökte). Efter att jag drömt har min mörkerrädsla försvunnit.
Vad är det jag varit med om? Har det inträffat på riktigt?

Anmäl
2016-10-11 16:56 #1 av: Hera

Kolla med dom som äger huset.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-10-11 18:18 #2 av: Keeran

Finns en del dokumenterad historia kring huset. Har inte kunnat hitta något om just det här. Stället heter frammegården och ligger i Skillingmark nästan på norska gränsen i Värmland. Det är ett välkänt "spökhus". :)

Anmäl
2016-10-12 12:15 #3 av: Choklad

Det kanske var en dröm som visade hur de som bott där en gång levde. Starka känslor skapar energier som håller sig kvar, och du har troligen fått dem med dig och på något sätt påverkats av dem.

U R us

Anmäl
2016-10-12 21:25 #4 av: Valentine

#2 ltgs ghosthunt sweden finns på youtube, och dom har varit just på frammegården. Förutom att kolla andar så får man berättat om själva stället där också.
Nu kommer jag inte ihåg vad som sas om just det stället, men ett tips är ju att kolla på "programmet".

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.