Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Någon i rummet

2016-10-07 22:35 #0 av: mikaela3

Jag har ibland hört någon eller något som andas ut i rummet eller omgivningen jag befinner mig i, alltid när jag är ensam och utandningen är väldigt genomträngande. Nu idag när jag mediterade så började jag höra hur någon/något i rummet började andas trots att jag var själv.. Det är inte första gången det händer vid meditation men det känns inte otryggt utan verkar snarare lugnande. Är det någon som har upplevt liknande eller har en aning om vad det kan bero på? 

Anmäl
2016-11-14 19:21 #1 av: Rickard77

Har svårt att relatera till meditation, då jag själv aldrig mediterat "på riktigt" även om jag är lite meditativ till naturen. Men vill ändå nämna att ibland när jag befinner mig i gränslandet mellan sömn och vaket tillstånd, så uppfattar jag min egen andning/snarkning som att det är någon annan som andas/snarkar.

Annars kanske det finns en närvaro i rummet..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.