Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Fredagsupplevelse.

2016-09-23 18:29 #0 av: LindaBlue

Idag var jag med om något konstigt. Jag jobbar på mack, och idag på em jobbade jag ensam. Jag bestämde mig för att köpa med en påse chips och några frallor från frysen hem, så jag betalade allt, lade fram chipsen och kvittot, och sträckte mig efter ett litet block med post- it lappar för att sätta en minneslapp på chipsen om att gå och hämta grejorna i frysen innan jag gick hem, sedan lade jag tillbaks post- it blocket nedanför kassaskärmen, som står på ett litet stativ, jag kommer ihåg hur det såg ut när jag tog lapparna, och även hur jag la tillbaks dem. En stund senare när jag går förbi kassan igen (vi har två kassor, och den här används inte så mycket), så ligger en av mina gamla namnskyltar som jag inte använt på ett tag OVANPÅ post- it blocket. Jag vet att jag såg skylten  i mitt skåp för ett tag sedan, och jag hade definitivt int elagt dit den. Jag stannade upp och sa, "Tack C"  (vilket är en kollega och vän som gick bort i en bilolycka för ett tag sedan), och kände håren resa sig lite på armarna. Övertygad om att det är hon som vill visa sin närvaro, det var konstigt, men inte otäckt. 

Anmäl
2016-09-23 18:31 #1 av: [NeferNefer]

Så fint BlommaGlad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-23 18:56 #2 av: RoxannaS

Vad häftigt! Skulle vara så grymt häftigt att få uppleva en sån sak. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.