Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Klängig ande

2016-09-15 08:59 #0 av: Askersund

Jag och min man flyttade nyligen till en ny lägenhet, i början var allt ok men jag kunde ibland känna svagt obehag. Nu har vi bott här i snart en och en halv månad men senaste vecka så har något hänt. Jag har senaste veckan fått problem med att sova, jag känner att någon drar och tafsar på mig, anden i fråga känns väldigt klängig och desperat som i sexuellt och intimt törstande. Den verkar vara rotad i en viss fläck i sovrummet men jag kan idag känna hur den försöker dra i mig trots att jag sitter på jobbet 5 mil bort från hemmet (tänk er att den liksom kletat fast vid mig som häftmassa och försöker dra iväg med mig åt det håll jag uppfattar att hemmet ligger). Jag är inte särskilt synsk eller medial av mig, och har aldrig haft kontakt med andevärden mer än vilken annan svensson som helst, men anden verkar vara så på att jag uppfattar den som en  vuxen man men mycket mentalt omogen, som ett barn. Jag har googlat lite och bett den lämna mig ifred men det hjälper inte. Den verkar inte ond eller elak men den förstår inte gränser känns det som och att jag inte vill ha den där, och framförallt så vill jag inte att den tafsar eller tar på mig.

Jag har försökt hitta ett medium men det är en djungel och få verkar vara i mitt område (Askersund).

Har ni några tips?

Anmäl
2016-09-16 03:18 #1 av: J-Artur-K

#0 Tror det är en ande som i livet hade ganska jobbig barndom o uppväxt. Igenom det så formades hans personlighet o så. Så att han fick ett vuxet omoghet beteende. Han var nog ingen som var bra på tala med vuxna människor o så.

Kan ta bort anden på distans om du vill ? Glad

Mvh / Joakim Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.