Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m.

Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m.

Tarot läggningar

2016-09-09 19:56 #0 av: g.elin.johansson@hotmail.com

Hej jag skulle vilja öva er på att lägga tarot kort och undrar om någon är intresserad av att träna lägga på varan.  Att man  bestämmer en dag och tid och sen träffs under en tråd eller liknande och man får lägga en fråga sen får de andra svara och sen turas man om så alla har chans att fråga och få ge svar.

Med vänlig hälsning Elin

Med vänlig hälsning Elin

Anmäl
2016-09-09 21:09 #1 av: [josten]

Hej mig kan du öva på

Anmäl
2016-09-10 02:06 #2 av: [NeferNefer]

#1: Elin menar att ni ska utbyta tarotläggningar, det handlar inte om att du ska bli spådd utan ni ska spå varandra.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-10 03:35 #3 av: [josten]

#2 ja ja svarade i fel tråd såg ja. Hon har ju två

Anmäl
2016-09-10 15:38 #4 av: [NeferNefer]

Elin: jag kan tänka mig att utbyta tarotläggningar, men jag vet inte om jag kan tajma in en speciell tid eller dag. Om du vill, så kan vi utbyta frågor i PM och sen lägger vi för varandra när vi har tid.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.