Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tips & Råd

Hjälp med kärleken

2016-09-05 09:43 #0 av: Eldflickan

(Hade ingen aning i vilken kategori jag skulle sätta inlägget)
(Och försökte göra ett inlägg i avläsningstråden men det gick inte?)

Hej
Jag behöver hjälp. Jag vet inte var jag ska börja eller vad jag ska säga för det stormar inom mig men jag skulle bli så tacksam för hjälp.

Jag är hejdlöst kär i en kille, och vi är tillsammans. Igår talade jag med honom om att jag tycker att vi träffas för sällan, och han sa att han inte har tid att träffas så mycket för hans största fokus ligger på andra saker nu. Jag frågade om han är kär i mig. Han sa att han aldrig varit kär förut så han antar det.
Ni kam förstå hur ont det gör.
Och som en person som älskar med hela hjärtat och hela själen blir jag tom och halv och oälskad. Och jag vet inte vad jag ska göra.

Jag är helt säker på att det finns något jag måste lära mig av den här relationen, och jag tror att den inte bör vara över än. Men jag vet inte.
I allmänhet behöver jag bara vägledning hur jag ska ta mig igenom det här utan att gå sönder.
Vad ska jag lära mig av detta?
Är han rätt för mig nu? Eller kommer han va rätt i framtiden?
Bör jag vara själv nu i livet?

Vet att det är luddigt. Skriv här eller pm om ni vill fråga mågot eller har hjälp och råd.
Tack.

Anmäl
2016-09-05 09:47 #1 av: [NeferNefer]

Oj, vad jobbigt, jag kommer ihåg hur det var när jag själv var i den situationen (för många år sen). Mitt spontana råd just nu är att ge det tid, låt honom tänka och känna efter. Säger han att han "antar" det tror jag inte känslorna är så starka, men de kan ju växa till sig. Speciellt som du har berättat hur du själv känner. Det kan ju få in hans tankar på det spåret. Men som sagt, ge honom tid nu en period. Under den tiden kan du förslagsvis fokusera mer på dina egna intressen Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-05 11:18 #2 av: Amandla

Angående Avläsningstråden: klicka på länken (det underprickade ordet), gå längst ner i tråden och skriv din fråga i skrivrutan som du hittar där. Du ska alltså inte göra en ny tråd utan skriva en kommentar i  befintlig tråd.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-09-05 12:02 #3 av: Eldflickan

NeferNefer: Tack så mycket! Du har rätt. Det känns väldigt bra att höra på någon. Jag får hoppas på det bästa bara

Amandla: Tack, nu fungerar det! Förut kom inte kommentarsrutan upp, superskumt

Anmäl
2016-09-05 12:04 #4 av: Amandla

Ok, det kan bli så om inte sidan laddat färdigt, ibland räcker det att vänta en kort stund annars får man ladda om sidan. Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.