Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Medium

Kan ej hitta två smycken

2016-09-01 14:44 #0 av: Messinda

Hej 

Jag kan inte finna två guldarmband. Det ena är lite bredare och det har jag köpt själv för att fira ett nytt skede i mitt liv. Det andra är ett lite tunnare med berlocker som jag fått av mina föräldrar. Jag har letat överallt, men kan inte finna dem. Med dem finns det troligtvis även en silverring som jag fick i studentpresent. 

Tacksam för all hjälp jag kan få i att finna dem!

Anmäl
2016-09-01 14:48 #1 av: Amandla

Jag ser att du är ny här  på  ifokus, välkommen! Ett tips, läs alltid skrivreglerna på de sajter du är intresserad av innan du gör inlägg. Oftast hittar du dem under Om sajten som ligger i den smala menyraden tvärs över sidan högst uppe under omslagsbilden, eller under Aktuellt just nu högt upp i vänsterspalten. 

För Övernaturligt gäller bland annat att alla önskemål om att få hjälp att hitta borttappade saker ska ligga i Borttappattråden, klicka på länken så kommer du rätt.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.