Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Förföljd?

2016-08-27 22:00 #0 av: Holtan

Hej på er

Jag hoppas att någon kan hjälpa mig :)
Jag har fått för mig att jag har någon/något som följer mig. Jag är inte säker på vad, vem eller varför. Men jag har upplevt följande:
En bok som legat framme bredvid en annan bok som jag läser, jag har själv inte tagit fram denna boken som nu låg framme. Boken var Carrie av Stephen King.
Här om dagen när jag var hos min pappa och hans fru på födelsedagsfika så såg jag någon rycka i/försöka öppna handtaget till ytterdörren, jag trodde att det var min syster och hennes barn då de skulle komma, men de kom aldrig pga att min syster var sjuk. Ingen annan ringde heller på dörren.
Imorse när jag skulle ta en bild till Snapchat och lägga till en sådan där rolig bild på ett bi så kom det även upp ett bi bredvid mitt ansikte, som om att det skulle ha varit två på bilden fast jag var ensam.
Lägger upp bilden så ni kan se den :)

Är allt detta bara slump och inbillning? Eller är det något annat och hur vet jag i så fall vad det är?

Anmäl
2016-08-27 22:52 #1 av: Äppelsnäckan

Slump. Snapchat buggade.

Anmäl
2016-08-27 23:22 #2 av: Holtan

Tack tack! Då kan jag sova lugnt ikväll! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.