Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Djurkommunikation

2016-08-10 23:05 #0 av: Carolinefvs

Jag har nyligen fått upp ögonen för det här med djurkommunikation, något som jag egentligen alltid har intresserat mig av (men som jag har börjat forska lite extra i på senare tid).

Jag har även nyligen börjat meditera, och försökt testa enkla saker med min hund så som att kalla på henne när hon är i ett annat rum eller helt enkelt säga hennes namn för att se om hon reagerar. Vid tre tillfälleb har hon faktiskt (efter en liten stund) kommit efter att jag har kallat på henne men jag är osäker på om det har med slumpen att göra eller inte. För det mesta verkar hon helt obrydd när jag försöker ta kontakt.

Jag misstänker att mina tankar ometvetet "blockerar" på något sett då jag även har svårt att ha klara och tydliga bilder när jag visualiserar. Finns det några tips hur jag kan åtgärda detta? När jag mediterar har jag sällan störande tankar utan jag har relativt lätt att slappna av men just med djurkommunikationen är det värre... Tror jag vill att det ska fungera lite väl mycket ;)

Ps visste ej vilken grupp jag skulle placera detta i ds

Anmäl
2016-08-10 23:40 #1 av: kim1980

Hej vad kul att finns fler som vill lära sig det här. .
Om du promenerar tänker för dig själv vart du vill gå se om hunden hänger med.. Det funkar för mig. .
Jag ler varje gång ♥ .

Är riktigt kul när klickar .
Även sitt ligg Jan jag i tystnad. .

Anlita faktiskt hund stöd för lätt stirra blind i mönster å så.. skulle även försöka få hunden välja mig en hare typ..
Det gick inte lika lätt . Men beror väll på hur seg man är läsa av tecken. . Min första hund . Fast den andra hunden är mer ly hörd på alla sett vaken kille..

Då sa hon det du säger ju inget .
Inte ens tecken. . Så genom det så har jag kört på för är kul, tycker jag..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.