Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

kurs i klarvojant medium?

2016-08-06 11:37 #0 av: ZannaZanna

Jag är ny här men har för första gången varit hos ett medium som säger att jag har stark intuition vilket stämmer. Nu vill jag utveckla den och undrar om någon här gått någon kurs? Vad för kurs?  Jag hittade en Lisa Odenhjälm på nätet och hon har kurser. Någon som känner igen henne?

Anmäl
2016-08-08 11:11 #1 av: Choklad

Jag har inte gått några kurser, det har skett ändå, livet gör så att man utvecklas av sig själv.

Men jag skulle också vilja gå några kurser, men då med medium som inte tar hutlöst betalt, och det finns inte så gott om bra medium heller, tycker jag, många verkar bara tjäna en massa pengar. Klart man ska ta betalt, men inom rimliga gränser, så det kan vara bra att vara uppmärksam på det.

Lycka till Glad

U R us

Anmäl
2016-08-08 11:52 #2 av: [NeferNefer]

För mig var det samma som för Choklad. Jag har varit medial sen jag föddes. Men jag har ändå gått kurser för medier och shamaner och healers, och varje kurs har gett mig ökade kunskaper och insikter. Båda medier jag har gått kurs för har varit mycket skickliga och priserna har varit fullt rimliga, och jag önskar att jag kunde rekommendera dem men tyvärr går inte det. Det första mediet har slutat ge lektioner. Det andra mediet ger fortfarande lektioner men större delen av tiden går tyvärr åt till hens långdragna berättelser om hur fantastisk alla tycker att hen är och alla otroliga saker hen har åstadkommit. Den delen av min kurstid önskar jag att jag hade sluppit, för det var helt bortkastad tid. Annars var det bra Glad

Mitt råd till dig är att boka tid för medial konsultation hos olika medier som också ger kurser.  Efter konsultationen kan du själv gå på magkänslan och boka in dig på kurs hos det medium som känns bäst.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-08-08 17:25 #3 av: ZannaZanna

Tack för svaren!
Jag känner samma att betala för mycket känns inte bra Men jag förstår att jobbar man heltid måste man ju få nån inkomst för att kunna leva.

Jag var hos ett medium som jag tyckte kändes seriös och hon har kurser då och då men inte just nu. Jag funderar nu på Anna-Lena Wikström istället men förstår stt inte alla gillar henne på denna sidan. Hon tar inte 6000 kr iallafall och har hållt på länge med detta.

Spännande att ni lärt er mycket själva. Jag har alltid haft stark intuition och magkänsla ser på folk när dom ljuger och det är inte populärt att påpeka har jag lärt mig men jag är samtidigt extremt logisk så kan ibland tänka bort magkänslan när jag inte alls borde göra så.

Anmäl
2016-08-08 19:01 #5 av: Choklad

Ja men visst kan det vara lite kul när folk ljuger och de tror att man inget märker? Skrattar

Jag brukar hålla tyst, mest för att det kan bli pinsamt annars, vill de ljuga så får de själva stå för det, men så länge det inte skadar någon så håller jag tyst.

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.