Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv

Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Reinkarnation/Tidigare liv

Plötslig rädsla...

2016-08-06 06:47 #0 av: Annisangel

Jag satt och pysslade utan att tänka utan bara lät händerna forma.... Så tittade jag på det jag gjort och såg att jag hade gjort som en liten piska. Ett handtag med långa hårda fransar... Jag blev rejält förskräckt och hjärtat bultade och jag slängde piskan omgående i soporna, men nu funderar jag kan det ha att göra med tidigare liv? Jag vill gärna gå emot min rädsla och göra en till och kanske meditera tillsammans med den och se om jag får fram nåt.... Jag är inte van att vara så där rädd så jag blev istället nyfiken på varför jag reagerade som jag gjorde!

Anmäl
2016-08-08 14:14 #1 av: Choklad

Märkligt. 

Synd att du har slängt "piskan" för du kunde ha känt in dig på den och frågat dig själv vad den ville säga dig, men jag tror att du får en andra chans att få veta. Man brukar få det .

U R us

Anmäl
2016-08-10 23:17 #2 av: [Hukanson]

Du gav dig en påminnelse men blev rädd för att känna. Känslorna är vägen till minnet och hågkomsten av associationer runt det hela. Stanna alltid kvar i kroppen och var ditt Själv, det är metoden. Känn ditt äkta sanna jags verklighet.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-08-18 02:04 #3 av: Annisangel

Tack snälla..... Ja, jag hoppas på en till möjlighet att konfrontera mig själv i kärlek och tillit! <3

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.