Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Vem flyttar på spegeln"

2016-08-02 10:24 #0 av: annapannanna

Hej,

jag bor i en stuga med ett loft där det är väldigt lågt i tak. Loftet används mest till förvaring och katten älskar att vara där uppe. Jag har även en fåtölj och ett skrivbord där. På skrivbordet har jag en liten spegel som jag brukar placera mellan lampan och toarullen. Alltså så att man ser sig själv i den när man sitter på stolen. Det brukar ta några dagar så har spegeln vänts sig mot det håll som fåtöljen är placerad. Katten är inte den skyldige då detta hänt när han är utomhus + att han omöjligt kan vända spegeln på detta sätt och precis på samma sätt varje gång.

Jag känner inte av någon närvaro och undrar såklart vem detta kan vara.

Någon som kan hjälpa mig?

Anmäl
2016-08-02 10:35 #1 av: Choklad

Jag får genast till mig en kvinnlig energi, ljus vit klänning med små små bruna blommor på, hon är kraftig, och hon ler. Känns som en moster eller faster, lockigt kort hår men tjockt och burrigt, grått. Väldigt snäll och omtänksam.

Klocka på armen, och en tunn guldkedja, kan vara symboliskt också. (ska du hålla någon tid och kommer du att få något värdefullt? )

Hon visar mig att du ska hissa flaggan i topp, som om du ska fira något, hon gratulerar dig och är glad för din skull.

Hon väntar, hon sitter på en stol i det rummet och väntar, på vad vill hon inte säga.Nu ger hon mig "ok" med tummen upp.

Ja, det var allt . Glad

U R us

Anmäl
2016-08-02 14:20 #2 av: annapannanna

Ah, vad spännande 😊
Det låter som om det är min farmor!

Anmäl
2016-08-02 18:19 #3 av: annapannanna

Intressant att höra om det finns fler som känner in något!

Anmäl
2016-08-04 18:40 #4 av: annapannanna

Uppdaterar lite :-)

Knöt fast spegeln i lampan för att se vad som skull ske...
Jag och en vän satt i soffan på nedervåningen och pratar om spegeln då plötsligt tvn slås på. Fjärrkontrollen ligger på bordet...
När man sitter i ett av hörnen i soffan får man väldigt ont i huvudet på ena sidan och det känns som ett tryck uppifrån.
Vi är fler som känt av detta.

Någon mer som känner in något om dessa händelser?

Mvh
Anna

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.