Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Osalig ande?

2016-07-26 13:06 #0 av: Lo75

Min kille tog över sina föräldrars hus när pappan gick bort för drygt två år sedan. jag har alltid varit känslig för energier och kände på en gång att jag inte var välkommen i huset. Senaste månaden har oförklarliga saker börjat hända här. Både tvättmaskin och kyl gick sönder inom loppet av en tvåveckorsperiod. Jag känner av att någon tittar på oss i sovrummet. Och för drygt en vecka sedan när min kille var ensam här, hörde han någon kliva upp ur sängen i ett angränsande rum och sedan tre tunga tydliga steg varav det sista stannade utanför rummet där han låg. Han hörde tyngden i golvet när den stannade men han kunde inte se någon. Mycket obehagligt. I förrgår när vi satt i tvrummet hörde vi plötsligt ett xxx oväsen från garaget. En kompressor hade gått igång. Denna grej kan inte startas om man inte utför flera moment... Och tillsist när vi låg i vårt sovrum inatt och såg på film, byter någon kanal om och om igen, och filmen stängs av flera gånger. Vad eller vem är det vi har att göra med?

Jag redigerade bort en svordom/Amandla

Anmäl
2016-07-26 13:11 #1 av: Farwuq

"Spökade" det även när pappan levde och bodde i huset?

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-07-26 13:14 #2 av: Lo75

Inte vad min kille kan minnas. Däremot kände sig mamman otrygg och rädd när hon blev ensam här.

Anmäl
2016-07-26 13:16 #3 av: Lo75

Jag har tänkt att det borde vara pappan eftersom hans bortgång inte var så trevlig. Men då energin som finns här känns kall och det som händer är skrämmande har min kille svårt att känna någon koppling till pappan.

Anmäl
2016-07-26 13:22 #5 av: Farwuq

Om det är killens pappa, så borde han nog ta ett "snack" med anden.

De kände varandra i livet och därför tycker man att de borde kunna komma överens på något sätt.

Funderar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2016-07-26 13:25 #6 av: Lo75

Ja, det låter rimligt. Men det är sjukt obehagligt att inte veta vad som ska hända härnäst

Anmäl
2016-07-26 13:25 #7 av: Huygens

Jag skulle undersöka huset så att inget är fel, kabeldragning mm. Det kan ju vara en hjälpande varning.


Anmäl
2016-07-26 13:32 #8 av: Lo75

Vi hade en elektriker här när vi köpte ny kyl och tvättmaskin, inget fel då.

Anmäl
2016-07-26 16:46 #9 av: [Hukanson]

Det är ju festligt att veta om att man är sammanboende med ett tvättäkta spöke och om det inte egentligen är något problem med det så skulle det kanske kunna accepteras?

Man skulle kunna göra det till något positivt och något som inspirerar till andlig medvetenhet och växt.

Kanske det är nödvändigt att med hjälp av ett medium prata med spöket och ta reda på vem det är och vilken typ av personlighet han har. Men efter det skulle man kunna dela hushåll kanske?

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.