Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Andar och blod

2016-07-19 00:36 #0 av: Nuttycandychild

Jag är en väldigt troende människa då det kommer till andar och spöken, men ikväll fick jag höra av en kompis att hennes vän hade hittat en blodig CD i hennes källare. Själva huset som min väns kompis bor i har under en längre period spökat men då är det mest dörrar som öppnas och mindre saker. Jag frågade henne och fick höra att det inte var någon i huset som hade lagt den där och det var inte heller nån som hade gjort det. Plus så var det inte bara cdn som var blodig utan även trappsteget som cdn låg på. 

Så nu har jag läst på lite gran men har inte hittat något om att ett spöke skulle kunna lämna blod så där.  Är det nån som har några tips jag kan ge till den här familjen?  Och vet nån om det är sant att andar inte kan lämna blod så där?

Anmäl
2016-07-19 08:51 #1 av: Magi-cat

#0 Du kan lugna familjen, inget spöke har lämnat blod på det där sättet. Det händer bara i filmer.

Om det är en vätska av något slag kanske de ska titta efter så inte något droppar från rör i källaren, t.ex. (Om inte någon har skojat, helt enkelt.)

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.