Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Närgångna spöken

2016-06-21 12:23 #0 av: Flosken

Jag och min man har väldigt närgånget sällskap i vårt sovrum varenda natt. Vi bor med våra fyra barn och hund i ett hus och har vårt sovrum i källaren så att alla barn ska få ett eget rum. Min man har sen ca 1,5 år tillbaka märkt av att vi inte är ensamma i huset. Då har det mest varit steg från andra delar av huset när han har varit ensam hemma. Men för ungefär ett halvår sedan märkte även jag av våra besökare. Jag låg nere på sängen och vilade efter jobbet och känner plötsligt att jag inte är själv. Känslan var så påtaglig, luften blev väldigt tung, det stramade åt i huvudet och det kändes som tusen nålar på hela kroppen. Jag blev livrädd! Och innan jag ens hann reagera så var det som att jag hade tiotusen volt genom kroppen, inne i kroppen, och det sprakade och brusade i öronen. Jag försökte ropa på min man men fick inte fram ett ljud. Och lika fort som det kom så var det borta. Det kändes så overkligt att jag skämdes när jag sprang upp för att berätta för maken.
Samma sak har hänt flera gånger efter detta , och det är fruktansvärt obehagligt, det känns verkligen som att man blir attackerad. Bortsett från dessa attacker så är det återkommande varje natt när man ska sova att denna besökare står vid sidan av sängen och böjer sig över mig. Jag ser inte, men känner. Den pillar på mig överallt. Även maken råkar ut för detta "tafsande". Jag vaknar ungefär tre-fyra gånger varje timme på grund av det här, vilket är oerhört jobbigt då jag börjar jobba 5 varje morgon.
Att spöket/spökena stökar runt och lever om lite gör mig inget. Men dessa fysiska påhopp, särskilt då det känns som att dom är "på insidan" av min kropp är mer än vad jag klarar av.
Finns det någon som varit med om liknande närgångna upplevelser? Hur får jag det att sluta? Bor i en liten stad uppe i norr så det kryllar inte direkt av medium eller kurser.
Tacksam för svar!

Anmäl
2016-06-21 12:40 #1 av: Sommarek

Det är nog svårt att komma med en universallösning, men har du provat att dra en cirkel (fysiskt, med salt eller jord eller annat, eller bara i huvudet) runt sängen och sagt ifrån att ingen som inte är inbjuden får komma in?

Anmäl
2016-06-21 13:19 #2 av: Amandla

Läs om sömnparalys och se om något stämmer. (klicka på länken)

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-06-21 14:24 #3 av: Flosken

Delvis stämde det, men maken har ju också varit med om just det en gång, någon vecka efter min första "attack".

Anmäl
2016-06-23 06:15 #4 av: glittertind

Det finns vissa mediciner, som kan göra en känslig för sådant här och otäcka  upplevelser mellan dröm och vakenhet kan då ta form.
Om du har någon medicin, så läs bipacksedeln och se om det står något om hallucinationer. Visst kan det vara "riktigt" men hjärnan påverkas, så att man ser mer än vanligt.... Sifrol, blodtrycksmediciner i kombination med annat kan ställa till sådant.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.