Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

Nummer

2016-06-17 16:55 #0 av: MrFabulös

Hej vet inte om det här är rätt sida för det här men vi får se helt enkelt.

För några dagar sedan så vaknade jag upp med siffran 52 upp poppande i mitt huvud. Jag håller för tillfället inte med någon nedräkning till något visst datum så det är ju inte det. Kollade i kalendern om 52 dagar så är det sjätte Augusti och jag har inget relaterat till den dagen.

Är det någon som vet vad det kan vara eller vet vart jag kan vända mig om för svar eller är det bara mitt huvud som är uttråkad och hittar på konstiga siffror.

Anmäl
2016-06-17 16:57 #1 av: [NeferNefer]

Här är en sida med änglanummer, kolla in om änglanumret 52 slår an en klang hos dig Tummen upp http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.se/p/index-numbers.html

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-06-17 17:04 #2 av: MrFabulös

#1 Tack det stämde ganska bra har fått sommarlov och förmodligen många olika val att göra :)

Anmäl
2016-06-17 17:07 #3 av: [NeferNefer]

Tummen uppSå roligt!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.