Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Kristallbarn

2016-06-09 15:04 #0 av: Frostsköld

Hej alla vackra själar❤
Jag är ett kristallbarn..
Smärtan att leva på jorden är nedbrytande. Jag känner alla andras smärta och jordens sorg. Jag har kämpat hela mitt liv, att försöka skapa ett skydd omkring mig. Jag drar åt mig allas smärtor och de ger mig panikattacker, illamående, migrän, sömnsvårigheter. Jag har försökt med allt.
Jag låg på köksgolvet idag och grät en timme, jag är rädd för mina egna tankar. Jag orkar inte leva så här längre. Jag längtar hem. Att gå utanför dörren känns det som att det regnar och jag har ingen regnjacka på mig. Allt går rakt in. Jag arbetar som hud & spaterapeut. Jag masserade en dam, jag kunde känna hennes smärtor i min kropp. Den kvällen låg jag och spydde hela kvällen och fick migrän. En vecka efter, ringde hon mig, hon hade cancer i magen. Nu är jag sjukskriven. Snälla någon där ute. Jag ber om hjälp. Stora kramar och kärlek till er.

Anmäl
2016-06-09 15:11 #1 av: Alyssa

Försök öva på att stänga dina chakran och gör en skyddsritual. Visualisera dig att du har ett guldigt skimrande ljus runt dig som skyddar dig från andras energier. Man kan behöva öva på det ganska länge innan man får kläm på det Blomma HÄR har jag skrivit om hur du öppnar och stänger dina chakran Hjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2016-06-09 15:18 #2 av: Frostsköld

Tack fina du❤❤❤ Det ska jag testa direkt. Så tacksam för ditt svar. Tack! Ha en härlig kväll🙏

Anmäl
2016-06-09 15:32 #3 av: Alyssa

Massa kramar på dig! Tack detsamma! KärHjärtaHjärta

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.