Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Övningar

Borttappattråden

2016-05-03 10:29 #0 av: Amandla

Om ni inte fått svar i den gamla tråden så ställ frågan igen här! 

Innan du gör ett inlägg i tråden, läs hela detta inlägg för att slippa få ditt inlägg raderat.

På förekommen anledning: det är INTE jag som letar efter föremål eller djur som saknas.

Gamla tråden här:

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/567e823d8e0e74632a00131e-borttappat-traden

  1. Var noga med att bara lägga in bilder som ni tagit själva!! Alla måste följa copyrightlagarna på ifokus, det står i skrivreglerna som vi alla godkänt då vi en gång blev medlemmar på nätverket. Alla inlägg som har en bild som vi ser är kopierad från annan sida tas bort direkt. Bäst är att du istället länkar till en sida där man kan se vad du menar för slags föremål. 
  2. DET ÄR INTE TILLÅTET ATT EFTERLYSA SAKER ELLER DJUR SOM TILLHÖR NÅGON ANNAN!!!
  3. Det är INTE tillåtet att söka exempelvis pengar eller andra saker av större värde. 
  4. Det är ej heller tillåtet att söka saker som är stulna. Det är polisens jobb och skyldighet att lösa brott.
  5. För er som söker ett bortsprunget djur eller något annat, så ber vi er lägga er fråga i den här tråden - men det gäller INTE försvunna människor, det är oetiskt att känna in andra människor utan deras tillåtelse och sådana frågor tas bort direkt. Vi lämnar inga garantier för att ni får hjälp, men vi vill ge en möjlighet till både tränande medium och andra som vill hjälpa till.
  6. Det är frivilliga medlemmar som gör detta på sin fritid så det kan ta ett tag att få svar. Vi är mycket tacksamma för deras engagemang GladDet här är också en tråd där man kan träna på att hitta saker, så prova gärna själva, kanske hittar du något som en annan medlem letar efter!
  7. Om du inte får svar beror det inte på att du är bortglömd eller dylikt. Det kan vara så att den som gör läsningar helt enkelt inte kan se något om det du vill finna, därför har du inte fått svar. Det är ingen idé att börja påminna eller tjata, det har snarast motsatt verkan eftersom det då blir en obehaglig känsla omkring frågan och då minskar chansen att någon vill ta sig an den. Så ha tålamod och slappna av.
  8. Kom ihåg att lämna feedback när någon tagit sig an din fråga!

Lycka till!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-05-03 10:53 #1 av: Sparven88

Prövar igen!
Mina örhängen är puts väck (fortfarande..) någon vänlig själ som kan tänkas se ledtrådar till var de kan befinna sig?
Tack!

Anmäl
2016-05-03 11:00 #2 av: petsal

(Såg att den andra tråden jag skrev i är låst nu så skriver här istället) (btw, det är jag på bilden när jag har tröjan på mig för ett par år sen)

Hej. 
Jag letar efter en väldigt kär t-shirt. Den är svart med vit text på. Texten är Role Model där O:na är döskallar, märket på tröjan är oxå Role Model. Jag har för mig att den låg i en låda hemma hos mamma tillsammans med dom andra två tröjorna av samma märke men när jag kollade nyligen så hittade jag bara dom andra två. Jag vet att jag såg den förut, osäker på om jag tog hem den till mig då eller inte. Har letat hemma oxå men inte hittat den. Tacksam för all hjälp jag kan få, skulle betyda jättemkt att hitta denna t-shirt.

Anmäl
2016-05-03 17:30 #3 av: NeferNefer

#2: Har den trillat ner bakom lådan, tro? Drog du ut hela lådan och kollade bakom?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-05-03 18:09 #4 av: VampireGirlElvira

(Kopierad igen.)

Söker fortfarande en blåvit liten porslinshund som står på bakbenen och tigger.
Den är ca 13-14 cm hög och den hunden tittar på en med ena örat uppe och den andra örat nere och med huvudet lite på sned.

Jag har haft den senast när jag var 16 eller 18 år.

Anmäl
2016-05-03 19:03 #5 av: petsal

#3 Nej kollade inte bakom ställningen där lådan är, men ska kolla där nästa gång jag är hos mamma.

Anmäl
2016-05-03 22:59 #6 av: tessi84@hotmail.com

Försvunnen bilnyckel.
Imorgon är det två veckor sedan jag senast hade en av mina bilnycklar till min Hyundai. Den är tillsammans med en nyckelring från Hyundai. Jag hade hämtat sonen hos Farmor, då jag lagt nyckeln i min jeansfika. När vi sen km hem, har jag ingen aning om var nyckeln finns.
Hade varit så tacksam för hjälp.

Vänligen
Therése

Anmäl
2016-05-04 20:45 #7 av: frejaspluto

Hej
Jag har tappat mina hemmanycklar .jag är osäker om jag såg dom med min dotter sist. Satt på trapphuset och tig av mig skorna minnet säger att set var min lilla dotter om tog nycklarna från låset. Men jag kommer inte ihåg om det var den dagen. Vet inte var dom är....

✨✨✨🌙love is in the air 💙🐇💜💜
Anmäl
2016-05-10 14:18 #9 av: Patriciadownes

Detta är tjejen, min fina katt! Hon är bortsprungen och vet inte vad jag skall ta mig till. Ber om hjälp! Letat överallt och känner mig hjälplös.
Mvh Patricia

Anmäl
2016-05-12 20:25 #11 av: VoxBauers

Har förlorat en nyckelknippa med 2 nycklar, en vanlig nyckel och en lång nyckel. Nyckelringen var utsmyckad med en varmkorv i plast/gummi! Hade en i jackfickan på morgonen, men sen på kvällen fanns den inte där. Har "nån" lånat dem eller är de försvunna?

www.voxbauers.weebly.com

www.cornishrex.se

Anmäl
2016-05-12 22:00 #12 av: Nyfiken64

Har tappat bort mina solglasögon som är i min styrka, vill gärna hitta dom. Har letat i hemmet men inte hittat dom. Kan jag kanske ha glömt dom i nån bil nånstans. Tacksam för svar.

Anmäl
2016-05-12 22:02 #13 av: Patriciadownes

#12 kollat bilen?

Anmäl
2016-05-12 22:07 #14 av: Nyfiken64

Ja jag har kollat bilen.

Anmäl
2016-05-15 14:51 #15 av: Liindapiinda

Har lyckats tappa bort mitt körkort och både min och min sambos kontokort...
Hade korten i byxfickan senast i fredags och sedan dess är de puts väck. Har letat överallt men kan inte hitta dem.. Finns det någon därute som ev kan hjälpa mig (oss) Annars blir det nya kort..
Tacksam för svar

Anmäl
2016-05-16 08:51 #16 av: C.W.
result


Hej, den 12 maj när jag skulle ta på mig min vigselring och förlovningsring var dessa två borta. Jag förvarar dom i vårt badrumsskåp när jag ska lägga mig. De var i alla fall borta. Jag frågade min ena son, snart fem år och frågade om han lagt dom på ett speciellt ställe men det hade han inte. Tror inte det är vår andra son som tagit dom som är 2 1/2 år. Idag har jag letat i våra sopor, letat i barnens lådor, i alla skrymmen i badrummet, jag håller på att bli tokig av allt letande. Snälla hjälp mig att få svar. MVH C.W.

Anmäl
2016-05-16 15:20 #17 av: lollo33

Hej! Jag och min make har tappat bort ett kuvert med pengar i, vi har ett ställe vi alltid lägger pengarna men nu är dom bara borta, vi har sökt som tokar...då vi delar denna summa pengar med en annan familj, vi fiskar och säljer rökt sik tillsammans är det väldigt viktigt att vi hittar pengarna, sist vi hade dom framme var i början på förra veckan då den andra familjen skulle ha pengar till att köpa några saker och sen efter det är pengarna bara borta ca 3000 kr kan du se vars vi förlagt dom eller är det någon som tagit dom? Tack på förhand

Anmäl
2016-05-17 12:18 #18 av: lollo33

# 17 pengarna är hittade, var hos den andra familjen Skämtar

Anmäl
2016-05-17 15:34 #19 av: frejaspluto

Får man nån återkoppling att man står i kö, eller att man återkommer? Snart är det din tur, under process.....

Varför lägger man ut en tråd, ? Tycker att man kan åtminstonde, nämner nått.
Tålamod finns, tänkte bara generellt.

Ha det gott!💫✨✨

✨✨✨🌙love is in the air 💙🐇💜💜
Anmäl
2016-05-17 15:39 #20 av: NeferNefer

#19: Den här tråden är för att medlemmar ska kunna öva på varandra och förhoppningsvis hjälpa varandra. Vi har inga anställda medier som sitter och letar rätt på folks borttappade saker. Får du ett svar så får du. Får du inget svar så är det för att ingen av de personer som går igenom tråden för att öva och hjälpa till har känt/sett/uppfattat något. Här finns inget kösystem. Ingen är garanterad svar.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-05-17 15:48 #21 av: frejaspluto

Ok, tack för svaret ☀️

✨✨✨🌙love is in the air 💙🐇💜💜
Anmäl
2016-05-17 20:50 #22 av: Rebeccamanda

Hej, jag söker en kamera i en kameraväska som försvann natten mellan fredag och lördag i Stockholm. Kameran är en Canon Eos 70D som försvann efter vår bal. Efter minnesluckor från kvällen så är den helt borta

Anmäl
2016-05-17 22:42 #23 av: Emeliebo

Hej,
Kan inte hitta min sambos bilnyckel. Jag lånade hans bil i lördags 14/5 för att åka och lämna en gräsklippare hos hans mamma. När jag kom hem därifrån så gick jag raka vägen in i huset och gick in och duschade. Efter det är nyckeln borta. Har letat i fickor på kläder och jackor. Har letat i alla skor i hallen. Jag har letat i soporna och i lådan vi förvarar plastpåsar.
Att tillägga är att jag var tillbaka hos hans mamma senare den dagen men då med en annan bil.
Det är en modern, svart nyckel till en VW och förutom nyckeln, hänger en liten, svart dongel för motorvärmaren.
Vart är nyckeln? Kan någon hjälpa mig?

Anmäl
2016-05-18 19:11 #25 av: NeferNefer

#24 är borttaget. Att tjata lönar sig inte. Dessutom: Den här tråden är för att medlemmar ska kunna öva på varandra och förhoppningsvis hjälpa varandra. Vi har inga anställda medier som sitter och letar rätt på folks borttappade saker. Får du ett svar så får du. Får du inget svar så är det för att ingen av de personer som går igenom tråden för att öva och hjälpa till har känt/sett/uppfattat något. Här finns inget kösystem. Ingen är garanterad svar.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-05-18 23:54 #26 av: Maria BK

Hej !
Jag har förlagt monitorn till backkameran. Jag hade den i handfacket  i bilen, tog in den i huset och la den i hyllan brevid dörren, och sedan tog jag den och la den på/i/under..???  Den är spårlöst försvunnen.  

Kan någon hitta den?

Har ingen bild på den men det är en WAECO PerfectView RVS 550W om ni orkar googla...

Tack på förhand, jag hoppas någon ser den någonstans :)

Anmäl
2016-05-19 08:49 #27 av: Maria BK

Det här var roligt. En gång i tiden körde jag kanalisering och tarot och annat roligt, men sen fick jag barn och hade inte längre ro att tänka och känna in.

Nu har jag själv slarvat bort en backmonitor och efterlyste den här, men när jag nu läser om allt borttappat kryllar det av bilder i huvudet på mig :)

#17
Jag ser ett kuvert som står instucket mellan böcker, tillfällig förvaring för förflyttning senare.

#22 
Den står på en rödaktig matta brevid ett lågt bord eller en soffa. Bordet eller soffans ram/armstöd är av trä

#23
Nyckeln ligger i badrummet, nära hårprylar som borstar och sånt.

Är jag rostig och är helt ute och cyklar?  Feedback tack  :)

Anmäl
2016-05-19 12:18 #28 av: ona

Hej

min plånbok är försvunnen efter en försäljnings resa. vet bara att jag hade den i lastbilen men sen är den väck.

hoppas på hjälp

Anmäl
2016-05-19 18:58 #29 av: Therese962

Hej! Ni hjälpte verkligen mig att hitta min Gösta förra året och jag skriver till er nu i hopp om att ni kanske kan hjälpa mig igen. Nu har vi haft en annan katt, Doris som kom till oss förra sommaren på ett märkligt sätt. Hennes mamma lämnade nämligen henne hos oss på altan i svampkorgen. Sen har hon bott hos oss och varit trygg. Hon är jätterädd av sig. För ca 1 månad sen kastrera vi henne och nu när hon skulle få vara ute lite sprang hon bort. Något måste ha skrämt henne. Hon försvann lördagen den 7 maj mitt på dagen. Svart med vit längst ut på svansen. Vi saknar henne och måste få veta om hon blivit påkörd eller vad som hänt henne. Skulle vara så glad om du hade tid att hjälpa mig för jag tror på dig! På bilden är Doris den svarta katten! Mvh Therese

Anmäl
2016-05-20 21:41 #30 av: Mariaaa

Hej! Har tappat bort ett hästpass, rött och texten IPSA på framsidan och hittar det ingenstans. Någon som kan se vart det är? 

Sen har jag även tappat bort två sadelskydd, ett grått med mitt namn på och Prestige  och ett svart med texten Passier och lite annat på.

Anmäl
2016-05-20 21:58 #31 av: Therese962

Hej! Jag har tappat bort min mobilladdare som jag hade vid mitt nattduksbord, och min dotter har även tappat bort sin och vi kan låna varandras. kan inte hitta någon av dessa, vart ska vi leta? Mvh Therese

Anmäl
2016-05-22 19:36 #33 av: Corgitok

Tappat bort min samsung galaxy y för några år sedan. Vill väldigt gärna hittar den! Har undrat över den i flera år nu.

Anmäl
2016-05-23 09:00 #34 av: Gullan84

Min son har tappat bort sina glasögon, är det nån här som kan hjälpa mig?
Dom är smala,bruna Converse med en massa stjärnor på sidorna. Tack på förhand 😊

Anmäl
2016-05-23 11:47 #36 av: Amandla

#32 Borttaget, läs gärna reglerna i första inlägget. Det är inte tillåtet att efterlysa någon annans saker, enda undantaget gäller föräldrar som efterlyser sina minderåriga barns föremål.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-05-23 21:09 #37 av: lottacg72

Våran älskade kanin har försvunnit.Hon har fått vara lös men aldrig lämnat gården.Barnen är ledsna och vill veta vart hon tog vägen.Nån som kan hjälpa oss?
Ge oss en hint om var vi ska leta
Tacksam för svar

Anmäl
2016-05-24 21:28 #38 av: Alwan

Jag har förvarat min armband hemma hos mina föräldrar. Det är två stycken guldarmband. Den ena lite tjockare, s.k  x-länk och den andra en något tunnare bismarck länk. Jag har fått dem från min mamma.  De förvarades i en gammal cigarettlåda (tobakslåda) i ett skåp. När min pappa gick bort nyligen skulle vi tömma hans dödsbo och då låg mina armband inte på sin plats. Jag undrar om någon kan se vad som hänt med dem. Har de blivit stulna? Har min pappa sålt dem? Jag är förtvivlad. Kan någon se vad som hänt eller om vi missat att leta någonstans? Tacksam för svar.

Anmäl
2016-05-26 13:09 #39 av: 91Marran

Jag har tappat bort ett läderfodral med nycklar. 2stycken små till en cykel och två husnycklar, den ena kort och den andra längre. Läderfodralet är rödbrunt med två knappar. Letat igenom hela lägenheten och där jag har varit. De användes senast 30/4 vad jag vet.
Svarar gärna på frågor.

Anmäl
2016-05-27 23:49 #40 av: Arkan

Tisse har varit borta i 6 månader. Vet att det inte är så populärt att lägga ut bortsprungna katter men jag är desperat och saknar honom varje dag. Vill bara veta om han lever eller gått bort. Vill bara ha hem honom!

Anmäl
2016-05-28 09:29 #41 av: Monamy0508

Dottern har fått en tandställning i silikon som hon använder på natten. Nu är den helt försvunnen! Har letat igenom hennes säng och rum utan resultat. Vore mycket tacksam över hjälp att hitta den, då jag får betala för en ny om den inte kommer fram.

Anmäl
2016-05-29 12:14 #42 av: pp72

Har tappat bort en nyckelring med nyckel till tvättcylinder och en blipp (vet ej det riktiga namnet) men en sån nyckellös grej för att öppna dörrar. Har letat igenom hela lägenheten och rätt så säker på att jag missat den bara.

Anmäl
2016-05-30 15:39 #43 av: Mohicken

Snälla jag behöver verkligen hjälp.
Jag har förlagt ett brev som är skrivet av en idag avliden vän. Jag är sjukskriven pga stress och tidigare våld i nära relation och detta påverkar mitt minne enormt och jag måste hitta brevet så att en del av min stress kan försvinna.
Brevet är skrivet i bläck och har en lr två teckningar i, en som föreställer i kille/gubbe kallad Borat . Brevet är skrivet från en som heter Mats. Mitt sista minne av brevet var när jag tog det ur handväskan och tänkte att nu måste jag lägga det någonstans där jag kommer ihåg det , därefter har jag letat mig tokig.. Det måste finnas ngnstans och detta mår jag oerhört dåligt utav, någon som kan hjälpa mig - det skulle betyda så mycket, mer än ni kan ana!

Mvh

Anmäl
2016-05-30 22:37 #44 av: SilverL

Håkan Hellström biljetter är borta sedan strax före jul. I helgen är konserten och biljetterna är spårlöst borta.
Snälla, kan någon hjälpa mig?

Det är två stycken biljetter, sittplats. Jag fick biljetterna av min sambo i tidig julklapp. Jag lade dem på hyllan i köket och sen försvann de.
Snälla, hjälp!

Anmäl
2016-05-31 23:16 #45 av: Looh

Hej, i slutet på förra veckan färgade jag håret i badrummet och tog av mig mitt silverhalsband som jag fått av min mamma (bismarcklänk?) och min förlovningsring i silver som jag har på det. Har en svag aning om att de ramlade ner när jag skulle lägga dem i badrumsskåpet, men jag tänkte att jag tar upp dem när jag är klar. Det glömde jag såklart bort, och nu kan jag inte hitta det nånstans! Vågar inte slänga soppåsen som stod där inne, har grävt i den överallt utom i de begagnade blöjorna. Särskilt ringen är väldigt viktig för mig, jag vill så gärna hitta båda men speciellt den. Hoppas någon kan se det, skulle bli så glad!

Anmäl
2016-06-04 10:51 #46 av: vresrosen92

Hej alla!

Mitt katt Curry har sprungit bort och jag vet knappt vad jag ska ta mig till, blir sjuk av oro. Är det någon vacker här som kan känna något?

Anmäl
2016-06-05 20:18 #47 av: Fiffilura

Är nu mer eller mindre desperat! Jag är en riktig virrpanna som förlagt makens bilnycklar! Det andra paret dessutom. Nu har vi alltså inga nycklar alls....
Maken har letat hela dagen och jag ett par timmar nu.
Det är EN nyckel som sitter på ett svart band.
Jag är värsta virrpannan som kan ha lagt dem i stort sett var som helst.
*ledsen*

Anmäl
2016-06-06 19:13 #48 av: solstralen22@hotmail.com

Hej skulle gärna vilja ha hjälp hitta min nyckelknippa. Det var min hemnyckel stugnyckel cykelnyckel fd jobbnyckel som jag är tjänstledig från, samt nyckel till mina föräldrar. Jag hade den senast för ca en vecka sedan. Tror det kanske är en stöldsskyddsbricka på den också. Kan någon se vart den kan vara vore jag otroligt tacksam Mvh Camilla

Anmäl
2016-06-06 19:52 #49 av: Fiffilura

Dottern hittade bilnyckeln nu ikväll i en hästbox UNDER en hög med hästbajs.

Anmäl
2016-06-06 23:20 #50 av: karlsson87

Vart är min Vigselring?

Anmäl
2016-06-07 00:20 #51 av: kennelseakings@hotmail.com

Katastrof, min pojke har lyckats lägga bort sin ljusgröna tandställning, en sådan man har i gommen. Han hade den på söndag men minns inte om han sov med den. Vi har letat överallt. Om någon får en känsla av var den kan vara så vore vi djupt tacksamma.
Han har sedan tidigare lagt bort den gröna förvaringslådan. Han är mer än lovligt tankspridd den gossen, mamma blir gråhårig!

Anmäl
2016-06-07 06:43 #52 av: solstralen22@hotmail.com

#48 hittade precis nycklarna i en väska jag tömt upp o ner ett par ggr tidigare! Spookey men fantastiskt! 😀

Anmäl
2016-06-07 19:08 #53 av: S0fiie

Min plånbok är helt plötsligt försvunnen.

Det är en svart, större modell, förstahandskopia från Michael Kors.

Tack på förhand!

Anmäl
2016-06-10 16:09 #54 av: tildawennstrom

Hej! Jag har lagt mina guldsmycken på ett väldigt bra ställe.... En kedja med ett litet kors som jag fick i konfirmationspresent och så en guldring som tillhörde min syster. Guldringen är liten slät och är ca 3-4 mm bred och hade en klar sten nedsänkt i ringen. Ska snart gifta mig och skulle så gärna vilja bära smyckena då. Tacksam för hjälp!!!  

Anmäl
2016-06-11 08:53 #55 av: Juniregn

Jag har tappat mina nycklar. 5 nycklar, svart nyckelband med text , en bricka till kundvagnen som det står Willys på. Snälla någon som kan se någonting? 😢

Anmäl
2016-06-12 22:30 #56 av: Threse

Letar efter ett presentkort från Ikea som vi tappat bort härhemma. Det har legat i burspråket uppe jämt, men när vi skulle använda det är det spårlöst borta. Har letat överallt flera gånger men hittar inget nånstans. Någon som kan hjälpa mig.

Hoppas på tur!

Anmäl
2016-06-13 19:56 #57 av: Mike63

Hej! Igår gick jag ut i garaget och hämtade ett litet fyrkantigt fordral, ( typ till mindre kameratillbehör) 8x8 cm och ca 3 cm hög med dragkedja, från kassaskåpet. Gick in i huset, upp på ovanvåningen och kastade den på golvet bland de andra fotogrejorna ( tror jag). Idag hittar jag inte den. Den innehåller semesterbilder och filmer som är otroligt värdefulla för oss! Har lätt panik då vi skall på semester på torsdag! Ger detta en chans till någon som en känsla om vad som skett, har jag fått en minneslucka på väg in, och lagt det på ett otippat ställe? Ja! vi har letat hela dagen idag. Jättemärkligt! Mvh Michael

Anmäl
2016-06-18 20:44 #58 av: Nermina

Hej jag hoppas jag skriver i rätt tråd nu. Detta armband är X-länk 21 karat guld. Den är borta sedan 1,5 år sedan och jag har letat och letat men hittar den inte :( finns det någon som kan se var den är? Mvh Nermina

Anmäl
2016-06-18 20:50 #59 av: KarinKarlberg

För ca 6 månader sen så tappade jag bort en knippa med ett gäng nycklar på. Jag har letat överallt och kan inte finna den. Måste ha dessa nycklar nu eftersom jag ska flytta. Är det någon som kan hjälpa mig?
Mvh Karin

Anmäl
2016-06-23 14:49 #60 av: Skrället

Hej!

Saknar fortfarande ett guldhalsband med två berlocker från Egypten;  dels ett ankh-kors (livets nyckel) och dels en kartoush (rektangulär platta med mitt namn i hieroglyfer). Har letat mycket och länge efter detta då det har stort affektionsvärde för mig och symboliserar en speciell period i mitt liv. Jag är tacksam för alla eventuella "spår" till detta!

Stort tack på förhand!

Anmäl
2016-06-25 19:29 #61 av: MalinNellie

Hej! Har tappat bort dotterns halsband (silver). Det är två rosa stenar och en text "angel". Detta betyder mycket för oss då hennes gammelmormor, som hon fått halsbandet av, inte finns hos oss längre.

Anmäl
2016-06-25 19:46 #62 av: MalinNellie

Fick inte med bilden i mitt tidigare inlägg #61, kan även lägga till att dottern fyller 5 år😊 Med vänlig hälsning, malin

Anmäl
2016-06-27 01:22 #63 av: camiluren@hotmail.com

Hej .
Jag letar efter en nyckel knippa med 4-5nycklar på.
Stor lila sten som nyckelrings smycke.
Saknar stenen mest .
Tyvärr finns en hemnyckel på den också.
Har varit borta ett tag men nu har jag slut på idéer om vart :-/
Tacksam för alla tips.
/camiluren

Anmäl
2016-06-27 17:18 #65 av: Amandla

#64 Borttaget, var snäll och läs reglerna för tråden, de finns i  översta inlägget! Det är bara tillåtet att söka efter  sina egna saker.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-06-28 06:39 #66 av: jfranzen

Hej! Jag undrar så vart min extranyckel till min pojkväns ytterdörr har tagit vägen, det är alltså en dörrnyckel med en blå bricka (en "tag")  med en tvåa på. Har letat men kan inte förstå var den är någonstans. Väldigt tacksam för alla tips! /Franzén

Anmäl
2016-06-28 21:06 #67 av: Lottahedlund

Hejsan, hoppas att någon kan hjälpa mig! Jag har tappat eller slarvat bort min guldring som jag fått av min mamma och pappa i konfirmationspresent en gång! Det är en enkel guldring med röda stenar ovanpå! Tack på förhand! Mvh/ Lotta

Anmäl
2016-06-29 09:32 #68 av: Juvela

Jag har i en vecka nu försökt hitta min ljust mossgröna bärsjal. En tricot slen bärsjal som bör ligga ihopvikt i sitt fodral, som är ca 20 x15 x 5 cm i storlek.
Börjar undra om jag har glömt att jag lånat ut den till någon som inte lämnat tillbaka. 😞
Tacksam för hjälp ❤️

Anmäl
2016-06-29 14:44 #69 av: MagicPaws

Hej! Förra onsdagen tappade min make bort min nyckelknippa... vi hittar den ingenstans, sågs senast på parkeringen vid affären.
Den har många olika nycklar av olika storlekar till olika ställen...
Med ett läderomslag som omslöt de flesta av nycklarna men inte alla...
Om någon kan hjälpa mig skulle det vara till otroligt stor hjälp.
Har försökt få hjälp att få någon bild av var den kan vara men inte lyckats själv.

Anmäl
2016-06-29 20:20 #70 av: yogawabi

Hej! jag har tappat bort mitt mobilfodral, vitt skinnfodral med en kortficka där jag har mitt bankkort, id-kort, och en del andra kort i. Vet att jag hade fodralet i lördags när jag var ute och handlade glass hos glassbilen på vår gata.  Evigt tacksam om jag kan får någon ledtråd till vart jag har lagt mobilfodralet. Jag och barnen har letat som tokar. 

Anmäl
2016-07-01 15:25 #71 av: Kadoor

Hej!
För ett tag sedan försvann min nyckelring. Den har tre olika nycklar, en hemnyckel som har en bild på en brun häst på sig, en grå cykelnyckel med ett fyrkantigt handtag samt en ganska liten skåpsnyckel med ett runt handtag. På skåpsnyckeln står det ABUS. Nycklarna sitter endast på en nyckelring.

Skulle vara tacksam om jag fick hjälp! Behöver nycklarna rätt mycket så.

- Bring Me the Horizon, Guns N Roses & AD/DC är bäst -

Anmäl
2016-07-03 09:04 #72 av: Therese962

Hej! Min bilnyckel är borta, trodde jag hade råkat lagt den i min garderob, men nu har jag vänt upp och ner och tittat i fickor och väskor men inte hittat den. Snälla hjälp mig!

Anmäl
2016-07-03 23:10 #73 av: Kadoor

#71 Tillägg till mitt inlägg: Nycklarna är upphittade!

- Bring Me the Horizon, Guns N Roses & AD/DC är bäst -

Anmäl
2016-07-05 17:49 #74 av: NathalieFunk

Hej!

Jag har tappat bort ägarbeviset, veterinärbesiktningen och chippmärknings streckkoder och min hunds pass (ett blått och vitt) och massa viktiga papper på hans vaccineringar och så vidare, dem ska ligga tillsammans någonstans! Han är omplacerad och kommer från irland och kommer från "Hundar utan hem" så om ni ser den logga på något papper så skulle de kanske vara till hjälp!
Jag tror att jag ska ha lagt ner de i en mapp eller en pärm. 
Sist jag kommer ihåg att jag såg papperna var när vi skulle flytta (var cirka 2 år sedan), kan de vara så att dem kommit bort i flytten!? 

Någon som skulle kunna hjälpa mig vägleda mig att hitta dem!? 

Vore super gulligt! Hjärta Oskyldig

(Bilderna åt höger är de två första bilderna jag tagit på honom när vi tog emot honom och den till vänster är hur han ser ut idag! Tänkte att de kanske kunde vara till hjälp så man vet vad man letar efter!) 

Anmäl
2016-07-06 09:08 #75 av: somengerbera

Hej!

För tre veckor sedan åkte vi på semester och jag lämnade mina ringar hemma. När jag tog av mig dem tänkte jag "här brukar jag inte lägga dem men det blir nog bra ändå". Jag gömde inte dem, utan lade dem bara där för att de inte skulle ligga framme.

Det är min förlovningsring  i guld, vigselring i guld med stenar och två silverringar med mina barns namn på som betyder mycket för mig.

Jag har letat i hela huset och i bilen men inte lyckats hitta dem :-( 
Är det någon som kan hjälpa mig??

Anmäl
2016-07-07 17:50 #76 av: PetitePuma

Hej! Letar efter min svarta kavaj. Ärmarna är lite för långa, den är från hm och det ligger två nycklar i höger ficka. Behöver verkligen hitta den!! Letar även efter ett åhlens-presentkort... Tack på förhand!

Anmäl
2016-07-07 19:59 #77 av: _Emmeli_

Extranyckeln som är utlånad till min kompis har tappats bort av hennes make. Detta är naturligtvis inte kul för nån av oss inblandade. 

Den sitter på en knippa med läderfodral och en rosa/lila snodd.

Anmäl
2016-07-09 14:17 #78 av: Malaria74

Försvunna babywatchers
Hej. Vi har sedan några månader tillbaka letat efter ena delen till våra baby wathers. Vi har 2 olika o av nån anledning har en del av varje set försvunnit o trots otaliga letningar hittar vi dom inte. Det är parents unit som försvunnit. En är vit o lite klumpig o rund av en mer stationär typ o den vi saknar mest är liten smidig o svart o bärbar. Ser ut som en liten mobiltfn/walkietalkie. Nån som kan se var de finns?? Vore väldigt tacksam för svar!!

Anmäl
2016-07-09 19:20 #79 av: stinsen86

Tappade idag eller igår bort mitt älskade guldhalsband med diamanter och en safir som jag fick av min pojkvän i 30års-present, talade i telefon när jag upptäckte att inte halsbandet var kvar runt halsen. Letat i hela huset hemma hos mina föräldrar och stugan på gården som jag också sovit i. Någon som kan hjälpa mig att se vart den är? Oändligt tacksam för svar!! Stina

Anmäl
2016-07-09 20:54 #80 av: Pannahoj

Hej! Vi har precis flyttat och i flytten försvann tre par solglasögon av märket ray ban. Två par herrglasögon (ena paret är svarta i pilotmodell och andra är paret är bruna) och ett par damglasögon i pilotmodell. Alla paren ligger troligtvis i sina fodral. Tacksam för svar.

Anmäl
2016-07-11 12:17 #81 av: Elli8

Hjälp mig!
Borttappat guldarmband, en pansarlänk!

Var hos en väninna i lördagskväll. Hade då strax innan jag gick alla tre guldarmband. Promenerade hem, en sträcka på ca 2 km. Stannade till två gånger och rev i min ryggsäck. Tar av mig jackan hemma och ser att pansarlänken är borta.
Har gått vägen fram och tillbaka sex gånger utan att hitta den. Vill så gärna ha den tillbaka. Var är den? Kommer den tillbaka till mig?

Anmäl
2016-07-11 20:48 #82 av: Vit_katt

Hej.

När jag var tonåring så skickade jag efter ett horoskop från en man som skulle spå hur mitt liv skulle se ut. Om jag inte minns fel så fanns den här mannen i Estland eller Litauen eller något land där i närheten.  Jag fick ett rejält horoskop på många sidor skickade hem till mig, såna där gamla skrivarpapper som sitter ihop och har hål i kanterna =) 

Jag har letat på rummet i mitt föräldrahem och även bett mina föräldrar leta efter det men vi har inte lyckats hitta det. Jag undrar nu om någon skulle vilja hjälpa mig att se var det finns någonstans, och jag håller tummarna för att det inte har hamnat i soporna. 

Det skulle vara så intressant att läsa det så här många år efteråt och se om det stämmer in =)

Anmäl
2016-07-12 11:54 #83 av: sundstromemelie

Hej! Jag skulle vilja ha hjälp att hitta min actionkamera, en gopro 4. Har letat i dagar men den är helt borta. Den sitter på ett gult handtag och jag tror att den ska ligga nånstans i min lägenhet. Såg den sist efter en utomlandsresa, så jag hoppas inte den blivit kvarglömd eller slängd i soporna när jag kom hem :(

Anmäl
2016-07-13 10:56 #84 av: Herveaux

Jag har förlagt något så konstigt som mitt ID-kort här hemma.
(99% säker på att det har fått fötter här i lägenheten.)
Kan någon vänlig själ ge en ledtråd om vart det kan ligga?

Stort tack på förhand!

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-07-14 06:56 #85 av: Idance

Hej! Jag har precis flyttat till en ny lägenhet. Jag skulle lämna igen alla mina nycklar till gamla lägenheten igår och dom var helt borta! Det var två förrådsnycklar och två hemnycklar i samma nyckelring. Jag brukar ha väldigt bra koll på sådana viktiga föremål så jag blev alldeles paff när dem inte var där jag alltid lägger alla nycklar. I en skål i hallen. Någon som kan se var dem tagit vägen? Tack på förhand! :)

Anmäl
2016-07-15 00:32 #86 av: Dinockel

Borttappat kuvert

Jag har tappat bort ett kuvert med Julklapps pengar i, ca två tusen. Är säker på att det finns här hemma i huset. Jag tror att jag lade undan det för att det inte skulle bli stulet. Och vi har larm hemma så inga inbrott har skett.

Någon snäll själ med medial förmåga som kan hjälpa mig? Vill gärna hitta innan sedlarna blir ogiltiga. Stort tack

Anmäl
2016-07-17 12:18 #87 av: Ian-Bian

Min lilla lägenhet är mycket kaotiskt just nu för att jag precis monterat ihop fyra garderober. Någonstans i denna röra har jag förlagt min plånbok med nyckel till lähenheten och flera viktiga kort, t ex körkort, visakort, medlemskort, icakort och årskort för mig och mitt barnbarn på Alfons Åbergs kulturhus. Plånboken är inte mycket större ett vanligt kort, materialet är mjukt, något mellan plast och tyg, färgen grå eller gråblå, lite melerad, köpt på designtorget. 
Skulle bli väldigt glad och tacksam om någon kunde ge mig ledtrådar, så att jag kunde hitta plånboken. Ska försöka själv också.

Anmäl
2016-07-17 21:11 #88 av: mobbe

Jag har tappat bort en vit liten nätverks-USB. 
Vore tacksam för hjälp! :)

Anmäl
2016-07-17 22:19 #89 av: Fridelutten

Min katt Tuvan är borta sedan några veckor tillbaka... Snälla kan någon tala om för mig vart hon är? Lever hon? Ovissheten att inte veta vad som hänt vårat lilla hjärta är hemskt.
Vore så tacksam om någon kunde hjälpa mig ❤️

Anmäl
2016-07-17 22:50 #90 av: Anneli76

Hej
Min Mikael kors klocka är försvunnen , hade den hemma innan vi åkte på semester , när jag kom hem var den borta . Kan nån vänlig själ hjälpa mig med lie ledtrådar , TACK

Anmäl
2016-07-18 22:28 #91 av: karin_22

Hej!

Min Iphone 5 är helt puts väck sen i fredags. Det enda jag vet är att den ska finnas här på gården någonstans, antingen i bostadshuset, stallet eller hagen. Jag bor jut nu i Tyskland, om det har någon betydelse.

Tack på förhand och kram!

Anmäl
2016-07-19 13:59 #92 av: Juvela

#91 har du inte find My iPhone/hitta iPhone på den? Isf behöver du bara logga in på ditt Apple-konto via en webbläsare så kan du hitta den.

Anmäl
2016-07-20 01:14 #93 av: talle76

Hej jag har tappat mina nycklar det är flera nycklar på samt ett silvrigt usb minne samt en liten grå hållare med en tändare har sökt överallt

Anmäl
2016-07-21 11:51 #94 av: Erik V

Hej

Jag har tappat bort mina solglasögon med styrka av märket Oakley modell Holbrook. De är svarta med silvrigt glas. Jag förvarar dem i ett fodral av märket Oakley som är runt imiterat i kolfiber. Jag har letat som en galning i flera dagar och skulle behöva dem nu på semestern.

Hoppas ni jan hjälpa mig finna dem.

Tack på förhand.

/Erik

Anmäl
2016-07-21 11:52 #95 av: Erik V

Ni kan maila mig på erik_vikstrom@yahoo.se

/Erik

Anmäl
2016-07-22 20:32 #96 av: Zorken19

Hejsan! Min son tappade igår sitt gosedjur i Borgholm. Letade som bara den men den är borta. Har tappat sen nånstans på själva storgatan. Hade väldigt gärna fått tag i den igen.
// Erika

Anmäl
2016-07-23 11:55 #97 av: Rymdis12

Hej! Tappade för 2 år sen bort 2 st gosedjur när vi tapetserade i sovrummet. Har letat överallt. Det är 2 dockor som inte riktigt ser ut som dockor längre iom att dom är ca 40 år. De är sydda och lappade med gamla lakansbitar. Kan nån se dem?

Anmäl
2016-07-23 14:35 #98 av: Elinw123

"Borttapat armband"

Hej för några veckor sedan försvan mitt silvriga kedje atmband som har en tvinad kedja. Jag hade precis fått armbandet i en sen födelsedagspressent av min mormor och placerade det då på mitt sminkbord i sovrummet. Efter att min mamma städade mitt rum så går inte smycket att finna. Då hon är omedveten om hon har sett smycket eller stoppat det nångon annan stans gör att det är svårt att finna. Skulle vara väldigt tacksam för hjälp att finna det :)

Anmäl
2016-07-23 14:36 #99 av: PaulinaS

Hej, jag har tappat mina örhängen som är väldigt viktiga då jag och en kompis var och badade. Jag hade tagit av mig dom för att inte tappa örhängenerna men gjorde det ändå. Örhängerna har varsitt hjärta och dom är guldförjylda, hoppas någon verkligen kan hjälpa mig att hitta då jag har fått dom av min mamma och pappa i julklapp. Lite otydlig bild men har ingen bättre.

Blir väldigt tacksam om någon hjälper mig.

Anmäl
2016-07-24 17:40 #100 av: Milly82

Hej, jag undrar om man kan få hjälp med en borttappad nyckelknippa här. Det är en knippa med 4 nycklar på; en nyckel till ytterdörren, en till garaget, en till vår låsbara postlåda och så min cykelnyckel. Jag har letat i hela huset, på tomten, i bilen, garaget ja överallt. Vore väldigt tacksam om någon ville hjälpa.

Anmäl
2016-07-27 21:04 #101 av: Charlie86

Hej! 

Jag har tappat bort mina arbetsnycklar och passerbricka.

Efter att ha försökt söka överallt så känner jag mig  förtvivlad.

Någon medial som kan hjälpa mig? Snälla :(

// Charlie

Anmäl
2016-07-29 21:59 #102 av: Millaspira

Snälla, kan någon hjälpa mig? För ca 2 v sedan försvann min nyckelknippa med husnyckel, mina föräldrars hem nycklar, flera andra olika nycklar, långa och korta. En nyckel har lite blått på sig. Sist jag minns att jag såg den var i min ettåriga dotters hand, hon gick omkring i huset...Jag har letat och letat men hittar den inte! Tusen tack på förhand!

Anmäl
2016-08-01 22:03 #103 av: vargman

#102 Millaspira

Får en känsla av vattenkanna och blommor. försök att ha detta med dig i ditt letande. I eller kring vattenkanna? I blomkruka? Vid lila blommor i trädgården? I blomkruka inne i huset eller ute i trädgård. Se det som ledtrådar. Kanske kan det hjälpa åt rätt håll.

//Lycka tillNörd

Anmäl
2016-08-02 18:07 #104 av: Millaspira

#103 kära vargman! 1000 tack! Hittade nycklarna i en av mina höga gummistövlar som står på vår stora balkong/altan...har lila blommor i en hängande kruka och brukar ha vattenkannan på bordet! Så glad och lättad! Tack för hjälpen!😊

Anmäl
2016-08-02 19:42 #105 av: Sofkan

Hej! Förra lördagen (den 23 juli) hade min son 10 månader på sig ettt halssmycke som är en silvebricka 14×16mm med en utsågad anka i mitten och texten gullefjun stansad i nedre kanten. Han hade på sig den i vardagsrummet och efter ca 5 min mötte jag honom i köket ålandes med endast trasiga kedjan runt halsen. Var finns smycket? Jag har letat under möbler och mattor, kring lister och tänkbara ställen men utan resultat.  Hoppas någon kan hjälpa mig. Tack på förhand!

Anmäl
2016-08-02 21:08 #106 av: vargman

#105 Sofkan

God kväll!

 Undrar om du har tittat ordentligt i din sons kläder som han hade på sig denna dag? Får till mig att smycket fastnat i dessa. Titta i kläder och i eventuellt tvättkorgen eller där du/ni lagt dessa kläder. Finns den inte där så försök minnas vart ni burit dessa kläder efter det att ni tagit av honom dem. Leta på detta eller dessa ställen. Får nämligen till mig att smycket på något sätt suttit fast i kläderna.

//Lycka till!Nörd

Anmäl
2016-08-02 21:20 #107 av: Sofkan

#106 vargman

Tack för svar! Han hade en grå tshirt och blöja på sig. Jag har försökt kolla igenom tshirten och blöjan men ska göra ett nytt försök och leta igen.  Tack snälla för att du försöker hjälpa mig att hitta. Jag har varit så orolig att han svalt det. Ser du några färger alls?

Jag vill tillägga att jag tog av honom tshirten och bytte blöja direkt men kollade igenom både tshirt och blöja då. Vi skulle iväg på bröllop därav klädbyte direkt. Jag har letat på stället där jag minns att han fick på dig nya kläder och även där jag minns att jag lagt hans tshirt men jag kan inte finna det.  Jag kan inte längre komma på var jag ska leta.

Anmäl
2016-08-02 22:00 #108 av: vargman

#107 Sofkan
Turkost eller mintgrönt. Men kan inte placera färgen till något föremål, tyvärr😢.

Anmäl
2016-08-02 22:00 #109 av: vargman

#107 Sofkan
Turkost eller mintgrönt. Men kan inte placera färgen till något föremål, tyvärr😢.

Anmäl
2016-08-02 22:03 #110 av: Sofkan

#108 vargman

Han och hans bror fick på sig mintgröna byxor till bröllopet. :) Jag letar vidare.

Nu har jag letat i båda byxorna och där jag kan minnas att dom varit men hittar det inte... Ledsen

Anmäl
2016-08-02 23:21 #111 av: Sofkan

#108 vargman
Skriv gärna om du ser fler färger eller om det finns något jag kan skriva som kan bara till hjälp. Jag blir så nyfiken när du såg färgerna på byxorna, och jag tror säkert smycket finns här i vårt hem.

Anmäl
2016-08-03 11:00 #112 av: vargman

#111 Sofkan

Tror också att smycket finns där hemma. Kommer du ihåg vart ni la dessa byxor efter ni tagit av honom dem? Har ni letat ordentligt i den ytan? Jag ser även en låda. Kan inte se färgen på den men den verkar vara lite halvtrasig. Vet du vad det kan vara för låda? Kan den hamnat runt/i denna i så fall?Nörd

Anmäl
2016-08-03 11:21 #113 av: Sofkan

#112 vargman

Vi har en halvtrasig låda i köket som du kanske ser och ovanför den ligger den trasiga kedjan men även hans brors smycke som nästan är likadant men det är en bil på det och med texten gulleplutt. Kan det förvirra? Jag ska leta kring lådan senare idag när jag kommer hem. Och även kring grejerna som finns i närheten. Jag återkommer! Tusen tack snälla du.

Anmäl
2016-08-03 12:20 #114 av: Ettena85

Hej hittar inte min externa hårddisk alla viktiga bilder ligger på den kommer inte ihåg vem av oss här hemma som hade den sist men tror min dotter hade den och pga hennes autism så är hon jätte duktig på att lägga undan saker och sen glömma bort det snälla hjälp mig

Anmäl
2016-08-03 18:38 #115 av: vresrosen92

Katt i inlägg #46 är hittad. Lyckas bara inte få bort inlägget.

Anmäl
2016-08-03 21:43 #116 av: Sofkan

#112 vargman
Tyvärr så kan jag inte hitta smycket kring eller i lådan heller...

Anmäl
2016-08-03 22:28 #117 av: Sofkan

Men jag vet inte om jag letat kring rätt låda...

Anmäl
2016-08-03 23:54 #118 av: Evsa

Hej för två veckor sedan la jag bort för mig två väldigt viktiga silver ringar.

Det var första gången på mitt nya sommarställe som jag tog av mig ringarna som sen är helt borta.Minnet är att jag nog lade dom i en skål.

Tacksam för svar! 

Anmäl
2016-08-04 21:52 #119 av: Smutzig

Hej det är såhär att jag har letat efter en ring som jag tappade bort här i huset för ungefär 1 år sedan, jag är lika ledsen nu som då eftersom det var en present från min pojkvän, jag vet inte riktigt vad det är för kvalité på den direkt men det är inte guld.

Den föreställer 2 st skorpioner som man kan se igenom av sidorna på ringen sedan ett band som länkat ihop dem på ena sidan utav ringen.

Jag vill så sjukt gärna få tillbaka min fina känslolänkade ring tillbaka, jag förstår om den är borta för alltid men lite hopp finns det nog ändå. (Har för mig att jag hade den på köksbordet när den försvann)

Mvh

Anmäl
2016-08-06 20:51 #120 av: vargman

#119  Smutzig

Jag vill att du skall börja leta efter ringer vid någon värmekälla. Jag känner nämligen värme. Det kan handla om vad som helst som som är en värmekälla. Det kan vara vid/bakom ett element, spis, micro. Ja, till och med där du har en hårfön/plattång eller liknande. Så tänk värme och börja leta där hemma.

//Lycka tillNörd

Anmäl
2016-08-06 22:28 #121 av: Sofkan

#112 vargman
Vi har lite olika typer av lådor, korgar och kartonger i vårt hem. Jag har försökt leta och komma på någon som kan vara lite halvtrasig förutom kökslådan som krånglat och samtidigt med färgen i minnet men jag kan inte finna smycket. Jag har letat flera gånger om dagen. Hör av dig om du känner eller kan se något mer som kan hjälpa mig. Det är fortfarande ett mysterium för mig.🤔

Anmäl
2016-08-07 13:05 #122 av: Borttappat

Hej! Fick den 15 juli en påse av min mamma med cykelnycklar och lysen till en svart cykel i. Fick nycklarna i samband med min och min sambos flytt från Norrköping till Örebro. Vi har för oss att sist vi såg påsen var på diskbänken i nya lägenheten i Örebro men sedan dess är de helt försvunna. Kan inte hitta dem någonstans. Har varit lite rörigt sedan dess med flytt hit och dit. Vore spännande om någon kan se nåt. Tack på förhand!

Anmäl
2016-08-07 16:01 #123 av: [Anchors]

Hej! Ett stort glas har försvunnit för mig, jag blir glad om någon kan se var det är!

Anmäl
2016-08-07 20:20 #124 av: Lilla Gumman

Mina bluetooth-hörlurar har försvunnit. De är svarta, av märket Philips. Jag använder dem varje gång jag gymmar, joggar, promenerar, reser ... men är jättenoga med att dubbelkolla så de är med hem igen.

De ser ut så här:

https://www.netonnet.se/GetFile/ProductImagePrimary/ljudbild/horlurar/on-ear/philips-shb400010(192983)_1_Normal_Large.jpg

Anmäl
2016-08-08 11:49 #125 av: Mammamia74

Ok spännande det här får se om jag gör rätt ;) bifogar en bil på en bilnyckel..letar efter en likadan då den har försvunnit. Vi har sålt bilen och behöver hitta extra nycklen . En ford nyckel.. tacksam för hjälp..mvh mia

Anmäl
2016-08-08 15:26 #126 av: Smutzig

#120
Tack för ditt svar! Jag har letat flera dagar i streck nu eftersom vi har ett litet hus så finns det inte så många ställen med värme att leta på och jag har inte hittat den. Jag har dragit fram både spis och Micro letat runt över och i våran kakelugn och bland andra saker som kan utgöra värme. Om du kan se något mer och har tid och ork så kan du vel kolla igen? Tack så himla mycket för all hjälp!☺

Anmäl
2016-08-08 19:53 #127 av: Sofkan

Jag vill bara meddela att smycket kom med bajset idag, över två veckor efter att han svalt det. Så otroligt skönt att det gått bra!

Anmäl
2016-08-09 17:21 #128 av: Chris93

Vår lilla katt "kattniss" försvann igår från krokslätt/johanneberg i Göteborg. Hon sågs av en dam kl 12 i natt i närheten av där vi bor, men blev rädd för damen och sprang iväg. hon är en innekatt och är därav inte van vid det "vilda" vilket gör oss väldigt oroliga över huruvida hon kommer att klara sig ensam. Hoppas det finns en vänlig själ som kan hjälpa oss!

Tack på förhand!
Chris

Anmäl
2016-08-12 09:03 #131 av: Julia2007

Ser att det redan ligger många bortsprungna katter i tråden men gör ett försök att få hjälp att hitta vår älskade Smulan. Bortsprungen från vår gård i Kramfors, Icktjärn sedan en vecka. Sågs ett par dagar senare vid en korsning ett par hundra meter bort. Vi har ropat och letat och saknar vår vän.

Anmäl
2016-08-17 18:24 #132 av: Jennie.israelsson

Hej! Jag har tappat bort ett grönt Coop mastercard kort, det är jag och min sambos gemensamma kort som vi varje månad för över pengar på. Jag vet att det inte är stulet men hittar det inte och känns som att jag letat överallt.. Hittade denna sida och tänkte att jag ger det ett försök.

Anmäl
2016-08-18 15:23 #133 av: Chris93

Kattniss är fortfarande borta...vore evigt tacksam om någon kunde hjälpa!!

Anmäl
2016-08-19 14:26 #135 av: AsaaP

Hej alla!
Har i snart 1 års tid letat efter en viktig nyckel och den vill inte hittas.
Jag kan inte släppa att den kanske ör borta för alltid och försöker alla möjliga vägar för att den ska hittas.
Har t o m betalat för att en person genom sitt "inre öga" hjälpa mig men hon var helt fel ute och inget av det hon sa stämde tyvärr.

Ber om hjälp här..någon som kan känna av var min högt värderade nyckel kan ha hamnat. Är den för alltid försvunnen?

Varma hälsningar
Åsa

Anmäl
2016-08-20 21:30 #136 av: rytmen

#122 Borttappat

Har du hittat de cykelnycklar du efterlyst tidigare i denna tråd? Plastpåsen du beskriver, vilken färg var det på denna? Jag har nämligen fått signaler om blöt kartong eller wellpapp. Jag skulle leta lite extra i mörka utrymmen. Jag är inte helt säker på att det hör hit men jag får upp tänder...

Anmäl
2016-08-22 07:20 #137 av: Borttappat

#136 rytmen
Tack så mycket för ditt svar. Vi har inte hittat nycklarna än. Tror att det var en plastpåse antingen från Systembolaget eller Clas Ohlson, så blå eller vit tror vi. Kanske att jag ska leta lite mer på vinden då. Det som oroar oss lite är om vi av misstag kan ha slängt den och att den då ligger på någon återvinning någonstans?

Anmäl
2016-08-25 23:19 #140 av: Imerika

Mitt pass är borta och jag ska flyga om två veckor!

Har haft det lite varstans nu i sommar, på bordet i vardagsrummet, i byrån i sovrummet, etc. Jag har säkert omedvetet gömt det på ett finurligt och säkert ställe, men var?!

Anmäl
2016-08-26 10:52 #141 av: Fridaosv

Hej!
Mina hemnycklar är borta, skulle verkligen uppskatta att få hjälp med att hitta dom. Det är två nycklar och en gul tagg. Tack så innerligt på förhand.

Anmäl
2016-08-28 16:21 #142 av: NadiaP

Hej! Min bil nyckel är borta. Det är ett nyckelkort till en Renault som försvunnit.
Sambon och jag är överens om att den borde försvunnit för ungefär 2 veckor sedan.
Vi har en extra nyckel som vi nu använder.
Kan någon se min nyckel och hjälpa mig hitta den?
Tack

Anmäl
2016-08-28 19:55 #143 av: Holtan

Hej hej

Jag har tappat bort ett armband, av typen Bismarck, i guld.
Jag fick detta av min pappa för ett par år sedan när jag fyllde år så det handlar mer om sentimentalt värde än något annat.
Jag har själv köpt ett nytt men det är inte samma sak som det jag fick :(

Det är en tunn kedja och alltså i guld.

Här är en länk med en bild på hur det ser ut.

http://guldfynd.se/article/armband_i_18k_guld_1450030

Tacksam för all hjälp!

Anmäl
2016-08-30 09:53 #145 av: Thiiri

Hej! Jag har ett problem som ger mig rejält med magont! I juni 2015 skulle jag på en jobbresa och precis innan min flygplansskjuts kom så kunde jag inte hitta min nyckelknippa, eftersom att min hemdörr låses automatiskt visste jag att den garanterat måste ha funnits i lägenheten för annars hade jag ju inte tagit mig in. Eftersom jag hade bråttom tog jag extranyckeln och tänkte söka när jag kom hem istället. Ännu till denna dag kan jag inte knippan trots flera sökinsatser och jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det var en enkel nyckelring med en halvmåneformad träbricka och på knippan fanns min nyckel med en blå plastkant samt min systers nyckel och nyckel till mitt förråd.

Eftersom min syster ska flytta och nu verkligen behöver kopian på sin nyckel så ber jag allra varmast om hjälp ifall någon kan ha en aning eller vill ge sökandet ett försök! Tacksam för alla svar!

Anmäl
2016-08-31 16:57 #146 av: Supermariiion

Jag har tappatbort en komradio som används under jakten, svart med antenn. Tror att den ligger i en plastpåse tillsammans med andra saker från en urplockad bil. Hjälp mig var jag ska leta någonstans?!

Anmäl
2016-08-31 17:11 #147 av: M3mfiss

Vill väldigt gärna ha hjälp att hitta min försvunna Michal Kors klocka! Jag vet att jag "gömde den" när jag skulle iväg på semester den 29/7-2016, och kan nu inte för mitt liv hitta den!!

Anmäl
2016-09-01 20:15 #148 av: Messinda

Jag kan inte finna två guldarmband. Det ena är lite bredare och det har jag köpt själv för att fira ett nytt skede i mitt liv. Det andra är ett lite tunnare med berlocker som jag fått av mina föräldrar. Jag har letat överallt, men kan inte finna dem. Med dem finns det troligtvis även en silverring som jag fick i studentpresent.

Tacksam för all hjälp jag kan få i att finna dem!

Anmäl
2016-09-05 17:31 #149 av: Sarastolth

Är desperat efter hjälp. Jag har ett minneskort med bröllopsbilder som verkar gått upp i rök. Jag har letat i en hel vecka men kan inte hitta det! Börjar få panik för att paret kommer väl snart fråga efter bilderna. Är det någon som känner eller kan se vart det tagit vägen??
Jag såg det på mitt runda vita soffbord sist men har total blackout efter det så vet inte om jag flyttat på det eller om katterna kanske har lekt med det.
Det är ett blått minneskort på 16gb

Anmäl
2016-09-05 22:08 #151 av: NeferNefer

#150 borttaget. Att tjata ökar inte chanserna att få hjälp, snarare tvärtom.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-09 23:19 #152 av: Helil

Jag har tappat ett mycket guld örhängen som ligger mig mycket kärt om hjärtat och jag tar all hjälp jag kan få om det finns en möjlighet att få tillbaka det. Jag har fått som av min mamma i 40 års present för 4 år sedan och hon i sin tur har fått dom av min far i bröllopspresent, så därför betyder dom så mycket för mig. Jag tappade det ena i tisdags morse nånstans mellan min bostad och arbete på morgonen. Allt mitt hopp lägger jag i tron på er. Så snälla hjälp mig tack.

Anmäl
2016-09-10 09:28 #153 av: ymmmi

Hej
Har lånat en släpvagn av min syster, där det är ett special lås på, hade satt låset med nyckel i bilen.
Men nu har barnen tagit den lilla nyckeln som har en liten lampa hängandes som nyckelring.
Någon som kan sa vart barnen har lagt den? Ute eller inne?
Skulle vara tacksam om någon kunde se vart den är, eftersom det inte ens är min och jag vet inte vad jag ska säga till min syster om det.

Anmäl
2016-09-11 10:57 #155 av: Maria91an

Hej!

Jag har blivit av med ett minneskort som tillhör min svägerska. På minneskortet finns bilder från svärföräldrarnas 30 åriga bröllopsfest. Skulle sätta ihop en fotobok med bilderna.

Sist jag minns att jag hade minneskortet var när jag la det i byxfickan, satte mig i bilen och la det i mitten facket i bilen.

Har försökt gå in i mig själv och hitta det, men jag är blockerad.
Någon som kan hjälpa mig? Har letat i 2 månader nu.

Anmäl
2016-09-19 09:36 #157 av: Majla153

Hej! 
Min katt har varit borta sedan Tors 8/9. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. 
Han, 2,5år, och vår andra katt, 6år, var tillfälligt hos vår kattvakt 1,5mil hemifrån. Jag misstänker att han blev bortskrämd av en annan katt som rymt hemifrån, som satt och vaktade kring området i flera dagar. 
Hur går jag vidare? Vi har ropat, gjort efterlysningar, lagt lappar i brevlådor. 
Jag sitter och väntar och kommer inte till ro. Det är som att leva i en mardröm. 
Snälla hjälp mig någon. 

Han fattas oss jättemycket. Det är så tomt hemma.

Blir galen av alla tankar på vad som skulle kunna hänt honotm, vart han kan vara, om han lever, om han har ont, haft ont. osv osv.

hjälp


Tack 
Mvh 
Maja

Anmäl
2016-09-19 15:18 #158 av: NeferNefer

#156: Inte okej att hänga ut barn här. Synd att jag inte såg det här tidigare, men nu är bilden äntligen borta i alla fall.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-19 17:55 #159 av: rytmen

#137

Den ligger inte på återvinningen, den är inte slängd. Men ni borde nog ha suttit namn på den också. Jag håller fortfarande på att utveckla mina färdigheter inom detta, men har ni nyligen varit på annan kontinent? Jag uppfattar att en långresa är bakgrunden

Anmäl
2016-09-20 21:52 #160 av: Borttappat

#159
Det var flera nycklar till cykeln, min mamma hade precis kopierat upp fler nycklar. Det låg även lysen till cykeln i påsen. Vi har inte varit på annan kontinent nyligen men däremot ska jag åka till USA snart. Under perioden då nycklarna försvann flyttade vi visserligen mellan orter och reste en hel del emellan.

Anmäl
2016-09-21 09:08 #161 av: braaanji

Hej! Någongång i somras försvann mina silverfärgade glasögon i pilot modell. Jag hade dom när jag körde bil sist och kan inte hitta dom efter det. Har sökt i bilen och i hemmet på alla ställen jag kan komma på utan resultat. Nu börjar de bli mörkt och kan inte köra bil utan dom länge till. Så gör ett försök här innan jag går å beställer nya. Är de någon som kan se vars dom finns och isåfsll kommer jag få tillbaks dom? Mvh / malin

Anmäl
2016-09-22 19:11 #162 av: NeferNefer

På förekommen anledning vill jag påpeka att det är bra att läsa skrivreglerna. I nummer 7 står det bland annat att "Övernaturligts admin har tolkningsföreträde av skrivreglerna och bestämmer när varningar och skrivförbud delas ut liksom när inlägg redigeras." 

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-26 17:29 #163 av: Sushje

Är det någon som kan hjälpa oss hitta vår älskling Greta, har nu varit borta en vecka och vi är rädda att hon blivit skrämd av någonting, brukar ALLTID komma när vi ropar och går aldrig långt bort. Hon har aldrig varit borta förut. Våra hjärtan brister, och idag har det börjat regna, hon är ju en perser med lång päls och inte riktig skapt för vildmarksliv Är det någon som kan se var hon är så skulle jag vara er evigt tacksam . Ovissheten är fruktansvärd
 Susanne

Anmäl
2016-09-27 11:42 #164 av: josephineochestelle

Har ingen bild, men mitt körkort hade bestämt sig för att springa iväg..

Anmäl
2016-09-28 14:29 #165 av: ElsaBirgitta

BORTTAPPAD BILNYCKEL

Min nyckel till min Mini Cooper bara försvann från min kappficka för drygt en vecka sedan. Låste bilen, stoppade nyckeln i kappfickan och på kvällen när jag skulle hämta bilen var nyckeln helt försvunnen. Det är en rund platt nyckel som sitter på en nyckelring med Mini Coopers emblem i metall.

Birgitta

Anmäl
2016-09-28 23:28 #166 av: 91Marran

Min guldhamster Potatis är borta. Hon har varit borta i en vecka. Vart kan hon vara?
Hon rymde från sin bur via ett lufthål i taket.
Mvh
Marran

Anmäl
2016-09-30 19:47 #167 av: ponnyfotot

Jag har tappat bort mitt berlock armband som var nästan fullt med berlocker ( ex en vattenmelon, en liten katt, en jordglob, osv) och då jag alltid fått en berlock vid speciella tillfällen såsom skolavslutningar och födelsedagar betyder det såklart väldigt mycket för mig. 

Jag har även tappat bort en speciell berlock som jag hade på ett annat armband föreställande en vinge. Denna är också mycket speciell för mig så jag skulle uppskatta massor om nån skulle kunna se vart dessa har tagit vägen!

Anmäl
2016-10-03 22:55 #168 av: klotterplank

hej!
jag har ingen aning om var min klocka är som jag fick i födelsedagspresent. senast jag minns att jag hade den var en sommarkväll i juli, och nu har jag inte sett av den på snart två månader och hittar den ingenstans, kan någon snälla hjälpa mig? har letat överallt! bilden är min egen, min egen klocka och min på arm. hoppas någon kan se nåt!

Anmäl
2016-10-04 16:42 #169 av: Forspaddlartjej

Mina båda ringar (vigselring och förlovningsring) är försvunna. Troligast tappat dem pga kyla och de har åkt av mitt finger. Men kan även vara förlagda inne..

Vore oändligt tacksam för råd var de kan vara. Letat typ överallt, inne & ute och där de varit möjligt med metalldetektor..

De har varit borta en vecka nu.. :(

(Förlustanmälan hos polisen gjord.)

Anmäl
2016-10-04 18:59 #170 av: lofgal

Min lilla katt är försvunnen och jag är så förtvivlad... Hon är utekatt men brukar alltid komma in flera gånger under dagen och alltid framåt kvällen. Det är inte alls likt henne... Är så orolig och ledsen...

Snälla kan någon hjälpa mig att hitta henne? Eller ge mig tips på någon som kanske kan?

Bild:Anmäl
2016-10-05 11:22 #173 av: Jordäpplet

Har tappat bort mina iphonehörlurar, förmodligen i skolan. Men vart?

Anmäl
2016-10-05 16:59 #174 av: hejhejsan_

#167 har du möjligtvis kollat på golvet under något? 

Anmäl
2016-10-06 14:08 #175 av: petrajs

Hej!
Nu känns det som att jag vänt upp och ner på hela huset för att hitta mitt halsband som jag fick av min syster i studentpresent år 2014. Jag använde det flitigt ett tag men jag har för mig att det gick sönder. Märket på halsbandet är Efva Attling och det är en ring på själva kedjan. På ringen står det "from here to eternity" . Skulle vara evigt tacksam om det är någon som kan hjälpa mig på traven med detta sökande. Vill verkligen hitta det.. länkar utseendet på halsbandet här: http://m.efvaattling.se/ring-around-from-here/p/1788
Ha en bra dag!

Anmäl
2016-10-09 08:47 #176 av: ikas16

Borttappat! Pappmapp
Hej! Jag skulle verkligen uppskatta om jag kunde få hjälp att hitta/en ledtråd eller hint om vart jag förlagt/gömt/lagt undan min pappmapp (i färgerna brunt med lite orange, mest mjuka jordfärger på omslaget har jag för mig) med ljusgula papper som sitter fasthäftade inuti upptill i övre vänstra hörnet. Den har varit försvunnen i nästan 1-2 år och det är mycket möjligt att jag lagt den på ett "bra" ställe, som vanligt, där jag inte hittar förstås. Jag har letat men jag är osäker på om jag lyckats att leta på rätt ställen i huset. Eller har jag förlagt den någon annanstans? Skulle vara oerhört tacksam för hjälp, eller om någon kan ge tips vart jag kan vända mig för att få kontakt med någon som kanske är insatt i ämnet. Tack på förhand! Mvh Ika

Anmäl
2016-10-11 15:05 #177 av: Systerannat72

Borttappat: HÄSTPASS

Jag är sen i juni ägare till ett fullblod. Hennes PASS är nu helt borta. Jag måste ha det, då hon skall vaccineras. 

Det är en A5 mapp, gul baksida och genomskinlig framsida. Inne i mappen sitter papper med hästens namn och stamtavla, hennes tecken och ifyllt om vaccinationer. 

Jag vore oändligt tacksam om någon kan ge mig ledtrådar kring var jag kan hitta det! Hemma i huset, i bilen? Vid stallet? Har min dotter rört bort det? Har tyvärr ingen bild på det. 

Tack! /Anna

Anmäl
2016-10-14 02:31 #178 av: Alwarion

Jag har tappat bort tre knappar till min vinterrock som lossnade från den förra vintern. Jag har länge tänkt att jag ska sy på dem igen men skjutit på det. Nu när vintern och kylan närmar sig måste jag sy på dem men jag hittar dem ingenstans. Jag vet att jag hade dem i en liten burk på skrivbordet förra vintern, fram till i våras någon gång. Jag minns inte vad för typ av burk det var eller vart den tog vägen. Snälla, hjälp mig att hitta mina knappar.

Anmäl
2016-10-16 22:22 #179 av: Asinya

Vi försöker, för jag känner mig lite desperat...

När jag var 17 (alltså för 17 år sedan) köpte jag en tarot-kortlek, Haindl - otroligt vacker, och den har aldrig svikit mig - men nu har jag visst svikit den :( 

Flyttade tidigare i år från Cork, Irland till Nattavaara, Sverige - 15 flyttlådor blev det. Jag vet inte i vilken av lådorna tarot-leken åkte - jag VET att en av lådorna gick sönder, men den gick sönder i överkant, vilket bör innebära att korten inte trillat ur där...men man vet ju inte...

Min fd rumskamrat i Cork har kollat igenom huset jag bodde i (han bor kvar) och jag har letat igenom hela huset här - dock har det tagit mig flera månader (tre) att tömma alla lådorna, så ja...jag KAN ju ha tagit upp den och glömt det...

Korten låg i en svart kamera-påse (original-förpackningen gick sönder redan 2010) 

Är min älskade tarot-lek borta för alltid, eller vart kan den vara där vi missat att kolla? :/

Anmäl
2016-10-18 23:28 #180 av: lollo33

Hej vi behöver hjälp med att hitta en bil nyckel till en Ford Focus Ghia 2006, sist den sågs var på ett högt vitt sko ställ eventuellt på en ikea byrå hemma hos min sons lägenhet, kan du se vars den tagit vägen? Mvh/Lollo

Anmäl
2016-10-21 10:28 #181 av: vargman

#168 klotterplank.

Hej! Jag vet inte om du funnit klockan men ville skriva ändå. När jag tittar på din bild får jag en märklig känsla av smärta. Kan inte trycka på varför jag får denna känsla. Vill ändå skriva för att försöka hjälpa dig. Kan det vara så att du tog av dig denna vid ett tillfälle då du hade väldigt ont och la den någonstans just då? Eller kan du ha lagt den vid ett skåp där du har smärtstillande läkemedel. Låter helt löddigt förstår jag men finns det något särskilt ställe som du förknippar med smärta. Leta i såfall i den miljön.

Hoppas du finner den!

//Mvh

Anmäl
2016-10-21 20:23 #182 av: vargman

#177 Systerannat72

Hej!

Jag vill att du letar i ett skåp med glas fönster eller alldeles bredvid. Det kan vara ett vitrinskåp, skåp i bokhyllan med glasdörr. Det kan även vara i ett köksskåp där det finns glas i eller har dörrar tillverkade i glas. Glas verkar i allafall vara ledtråden som jag kan ge dig. Så tänk glas i ditt letande. Trevlig helg och lycka till!Vinkar

Anmäl
2016-10-21 22:01 #183 av: milla1984

Hittar inte vart jag har lagt min plånbok. Har letat överallt känns det som och nu hoppas jag på att det ska finnas nån som kan hjälpa mig med vart den kan vara.. Är en likadan som på bilden fast svart..

Anmäl
2016-10-21 22:25 #184 av: Amandla

#183 Bilden borttagen, läs gärna reglerna i #0 och lägg en länk istället.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-10-21 22:45 #185 av: milla1984

#183 går inte att länka till just en sån plånbok. Så försöker förklara hur den ser ut. Det är av en större modell. En sån man får plats med en mobil i. Färgen är svart med guldig dragkedja och guldigt märke på ena sidan

Anmäl
2016-10-22 11:38 #186 av: Lillafie

Vet inte om detta kommer att funka.. Men jag ger det ett försök..

För ca två år sedan så försvann min favorit magtröja.,
Den är vit, det står love på den och är som sagt en mag tröja.
Jag har bild, men det är som sagt en mag tröja, så då får du avgöra om du vill se en bild.
Men den är som sagt helt borta, både jag och min mamma har letat i varenda hörn och varje låda m.m men den är puts väck..
Vilket är otroligt synd då jag älskade den tröjan samt så har den många minnen med sig.,

Mvh Sofie Lillewi Englund

Anmäl
2016-10-22 16:41 #187 av: ponnyfotot

#174 kan du se något om hur golvet ser ut eller vad det skulle vara under för föremål? :)

Anmäl
2016-10-23 00:51 #188 av: Erikajong

Vi har en hårddisk som ligger i ett case (svart med gult på, liknande det på bilden).
Det har länge legat i ett fönster, på markplan. Nu är vi osäkra på om någon kan ha lyckats med att ta den (isf förmodligen via ett fönster bredvid som ligger nära, men ändå krångligt att göra). Eller om vi lagt den på ett bra ställe? Vi har bäst upp och ner på hela stället!
Hårddisken innehåller alla foton och filmer på vårt yngsta barns liv från födsel till nu, samt viktiga filmer och intervjuer (som vi skulle back up-a nu..)

Hoppas nån kan hjälpa oss att hitta den! ❤️

Anmäl
2016-10-25 22:02 #189 av: idamarie123

Hej, min lillasyster har tappat bort sin nyckelknippa. Där var en husnyckel samt en skåpsnyckel till skolan i knippan. 

Hoppas någon kan hjälpa oss, 

Mvh

Mikaela Glad

Anmäl
2016-10-26 00:02 #190 av: Blomman73

Vill ha hjälp...
Min dotter har råkat tappa bort nyckeln till det här skåpet...
Är der nån som kan se vart den finns?
Tack 🙂

Anmäl
2016-10-26 05:27 #191 av: vargman

#190 Blomman72
Titta omkring din dotters säng. Får känslan av att den skall finnas i närheten av den. Säng är det första jag får till mig.
Mvh

Anmäl
2016-10-26 05:28 #192 av: vargman

Rättelse Blomman73 såklart!

Anmäl
2016-10-26 07:16 #193 av: Blomman73

Du kan inte se nåt mer...?
Har letat i o runt sängen flera ggr...kan inte hitta den..

Anmäl
2016-10-26 12:22 #194 av: vargman

#194 Blomman73
Nej, inte direkt mer än en ljus låda alt ask i närheten av sängen. Titta i och runt den också. Men det är säng som jag känner av starkast.

Anmäl
2016-10-27 11:37 #195 av: braaanji

Hej! I inlägg #161 sökte ja mina glasögon! Dom har mirakulöstdykt upp rätt framför ögonen på mig i bilen just efter att ja beställt nya. Så typiskt hahaha... så de inlägget kan raderas 😊tack ändå!

Anmäl
2016-10-27 19:56 #196 av: loumarino

Hej!

Jag kan omöjligt hitta min lägenhetsnyckel, en ensam nyckel utan nyckelring med blå "huva". Denna nyckel är till min gamla lägenhet, jag har uppsägning på denna och vet att en av nycklarna är inne i lägenheten och så den här som jag nu inte hittar. Jag skulle verkligen vara så tacksam om jag slapp byta lås när jag flyttar eftersom jag redan står med dubbel hyra under uppsägningstiden, vilket i sig är mycket svårt som ensamstående. Dessutom vore det verkligen jättetrevligt att få hämta resten av möbler som jag annars måste vänta med tills jag får råd att ersätta låset.  Har letat precis överallt tycker jag, blir så  glad om jag får något svar<3

Anmäl
2016-10-29 14:25 #197 av: Katarina61

Jag hittar inte våra pass. Kommer ihåg att jag sa till maken "nu har jag lagt dom här så får vi hjälpas åt att komma ihåg" Men det gör vi såklart inte...Nu har jag letat på alla möjliga ställen men de verkar som bortblåsta. Det är tre pass som ska ligga på samma ställe. Utfärdade i våras, 2016. I det ena står det Kai, i det andra Samuel och i det tredje Barbro Katarina.
Hoppas på att någon ska kunna se var jag har lyckats lägga bort dom.

Anmäl
2016-10-30 14:22 #198 av: Katarina61

#197 Upphittat. Tack och lov. Vill bara meddela det innan någon engagerar sig i onödan.

Anmäl
2016-11-01 14:38 #199 av: shannon

Hej på er

Vi har en innekatt som smitit ut för va 2 veckor sen och hon sågs senast i en rondell ca 8 km hemifrån. Vi tror inte hon hittar hem och är så oroliga att något ska hända henne och det börjar också bli kallt om nätterna. Finns någon som kan känna av var vi ev kan leta efter henne?

Vänliga hälsningar

Birgit

Anmäl
2016-11-03 21:29 #200 av: Blomman73

Angående inlägg #190
Har hittat nyckeln....eller min dotter har gjort det idag...
Den fanns mycket riktigt i en låda/ask I hennes rum...nära sängen...
I ett playmohus som är fullt med små saker...har tittat där...o min dotter har dessutom sagt att Där kan hon inte ha lagt den....men där...i ett kylskåp låg den...
Huset är oxå ljust i färgen...så du hade helt rätt !!
Tack för att du tog dig tid 😉

Anmäl
2016-11-03 21:59 #201 av: vargman

#196 loumarino
Det jag får upp är skåp. Tycker det ser ut som köksskåp. Verkar finnas högt upp och långt in. Svårt att se om man inte ställer sig på en stol eller pall.
// lycka till

Anmäl
2016-11-04 12:23 #202 av: lollo33

Hej! Ingen som kan se vars bilnyckeln tagit vägen i inlägg #180?? Börjar bli smått desperat Funderar mvh/Lollo

Anmäl
2016-11-04 12:40 #203 av: vargman

#202 lollo33
Tänker på städ när jag fokuserar på bilnyckeln. Ser dammsugare,städmaterial och städskåp. Verkar även finnas en krok där man kan hänga något på. Har ingen aning om vart skåpet finns och varför inget verkar hänga på kroken. Kanske trillat ner på golvet i skåpet?

Anmäl
2016-11-04 17:46 #204 av: loumarino

#201 vargman  Tack snälla! Ska leta där!!

Anmäl
2016-11-05 16:50 #205 av: theycallmeem

Hej! Jag verkar ha förlagt min gamla mobiltelefon som jag skulle behöva just nu. Jag kan inte minnas att jag har lånat ut den till någon men kan heller inte hitta den här hemma. Det är en Samsung Galaxy S3 och har ett vinrött "flip-cover-skal". Jag skulle bli jätteglad om någon här inne kan hjälp mig att hitta den. Tack på förhand :)

MVH Emelie

Anmäl
2016-11-05 17:01 #206 av: vargman

#205 theycallmeem
Garderob,klädkammare eller byrå där klädesplagg finns t.ex. strumpor och underkläder. Får till mig en massa kläder nämligen. Kan den finnas i närheten där du förvarar dina kläder? Hoppas du finner den!
Mvh

Anmäl
2016-11-05 17:21 #207 av: theycallmeem

Jag söker även ett halsband som jag fick av min dåvarande pojkvän i födelsedagspresent. Han dog för fem år sedan och när jag fick beskedet så letade jag efter detta halsband överallt men jag kunde inte hitta det. Därför ber jag er om hjälp, det är det enda jag har kvar efter honom och det skulle betyda allt om jag kunde få veta någonting om vart det kan vara. Jag bifogar en bild på halsbandet.

Tack på förhand.
MVH Emelie

Anmäl
2016-11-05 19:18 #208 av: twoodblue

Hej,

Gjorde ett snyggt armband till mig själv förra veckan.
I tisdags har den försvunnit och jag kan inte hitta den alls!
Jag verkligen älskar den och är så ledsen att den försvunnit.
Har letat i hela lägenheten, bilen, jobbet, men kan inte hitta, någon som kan se? Tack på förhand!

/T

Anmäl
2016-11-05 22:22 #209 av: vargman

#208 twoodblue
Känns som det skall ligga på golvnivå i ett vardagsrum. Kanske under en soffa, annan möbel eller om den kan ha hamnat under en bokhylla eller liknande.
//Mvh

Anmäl
2016-11-05 22:47 #210 av: twoodblue

#209 Vargman
Hej och tack, men tyvärr, inget resultat.
Får du till dig något mer? Tack!
/T

Anmäl
2016-11-07 12:24 #211 av: lollo33

#203 Vargman

Hej och tack för att du svarade så snabbt, bilnyckeln är fortfarande inte hittad. Tyvärr har dom inget specifikt städskåp, dammsugaren står i hallen, städ flaskor/material mm står i ett underskåp (handfatet) på toaletten, kan det vara så att nån av garderoberna har använts som städskåp tidigare? Alla skåp står i hallen på vardera sida. Kan du se nå mer av vars bilnyckeln kan tänkas vara? Mvh/Lollo #202

Anmäl
2016-11-07 17:16 #212 av: Forspaddlartjej

#169 ingen som får nån känsla över var mina ringar är? Har letat och letat utan att finna dem.. Tänkte göra ett sista försök att fråga innan jag beställer nya.. Men de nya betyder ju inte lika mycket om "de riktiga".

Anmäl
2016-11-09 21:06 #213 av: Elisaia

#212 Forspaddlartjej
Hej! Jag är ny här och litet oklar på vart mina "talanger" sträcker sig, men har du möjligtvis en väska eller toalettpåse eller dylikt i grå och röd läder? Får en känsla av att ringarna ligger i bottnet i hörnet på en sådan? Men, som sagt, det kan lika väl vara grannens mobil jag tunar in på. 😊 Lycka till i letandet!

Anmäl
2016-11-09 22:18 #214 av: Forspaddlartjej

#213 Elisaia
ingen väska jag kan komma på direkt, låter inte som nått jag har då jag föredrar ha vanliga plastpåsar till tex dusch grejer..
men ska givetvis fundera.. :)
Tack för att du försöker!

Anmäl
2016-11-15 09:51 #215 av: hellefa

Hej!
Jag är ny medlem, sökte på medium och hamnade här.
jag eller min make har lyckats att röra bort makens vigselring, för mig betyder det mycket då ringen är ett bevis på hur vi ville ha det i framtiden, även om allt inte blir som man vill alltid, det står Forever på den...
jag eller maken kan ha lagt den på ett ställe för att den INTE ska komma bort, men efter ett gräl, i aug, ( gick in i väggen och det gick ut över maken)
försvann ringen, jag har inget minne alls från den tiden, en vecka har försvunnit ur mitt liv,  försöker gång efter gång återuppleva dagen då ringen försvann, men det är helt borta.. är det någon här som kan se något, komma med tips på att återfå minnen..  är en ganska ynklig person som ger upp allt, men ringen vill jag skall komma tillrätta, är väl bara de som faktisk betyder nåt för mig..
sax nycklar i fönster..fungerar inte, letat som en galning och verkligen letat i byxor jackor skåp, skålar precis överallt, tror jag.. t.om frysen..ja man vet ju aldrig vid en hjärnkollaps .. tacksam för hjälp.

Anmäl
2016-11-18 11:27 #216 av: kenrun

Hjälp att hitta bortlagd nyckelknippa

När vi åkte utomlands för ca 1 månad sen så gömde min man nyckelknippan 

hemma. vi har letat i hela huset men kan inte hitta den. kan någon hjälpa mig?

Anmäl
2016-11-18 11:30 #217 av: Amandla

#216 Bra, nu ser jag att du gjorde rätt Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-11-19 20:49 #218 av: johwah

Jag har tappat bort ett väldigt viktigt papper. Jag MÅSTE ha det på måndag! Kan någon hjälpa mej att se vart det kan finnas?

Anmäl
2016-11-19 20:58 #219 av: johwah

Tillägg till #218.
Kanske ska vara lite tydligare. Det är ett utdrag från brottsregistret, från polisen. Vanligt vitt a4 hopvikt i ett vitt a5-kuvert. Är helt ny på detta forum... vet inte om mer info behövs? Tacksam för hjälp!

Anmäl
2016-11-20 12:15 #220 av: mollyanna

Hej vår katt är borta sen den 7/11. Han är utekatt med fasta rutiner som alltid brukar komma hem. Vill bara veta om han lever eller gått bort. Vill så gärna hitta han . Tacksam för hjälp

Anmäl
2016-11-20 15:13 #222 av: Torin,bok

Vi har just flyttat och släppte ut våra ena katt efter ca 2veckor i det nya huset, första dagen kom hon hem. Men andra dagen var hon bara borta, har ropat och letat i flera dagar utan att hitta henne, snälla kan någon hjälpa oss? Tack på förhand.

Anmäl
2016-11-20 20:31 #223 av: Snöflinga16

Hej
Jag har tappat bort min största stöttepelare jag har, min svarta mössa.

Jag har haft den sen jag var 15 år är nu om två månader 26.

Mössan har varit med mig om så mycket och den ger mig stöd och tröst,
Den 12 december ska jag på ett jätte viktigt jobbigt möte och har sån ångest över att mössan är borta.

Börjar få riktig panik över detta.

Snäll kan någon försöka hjälpa mig?
Behöver verkligen den...

Anmäl
2016-11-23 14:50 #224 av: Rosaranarosenstrale

#215 Jag bara försöker och jag är bara en vanlig människa :)

Ledsen att du mått dåligt och jag hoppas att du mår bättre. Jag ser ett bråk i sovrummet och det kastas något det kan vara ringen som klirrande snurrar in i ett hörn och du sedan stoppat ner ringenmbland underkläder i en ikeabyrålåda som står mittemot sängen?

Anmäl
2016-11-23 16:21 #225 av: vargman

#215 Hellefra
Jag försöker inte förvirra på något sätt och vill absolut inte sätta käppar i hjulet på något för #224 Rosaranarosenstrales försök men känner att jag också vill flika in för jag får också en syn i detta. Kanske informationen förstärker föregåendes försök? Jag ser askar och burkar mediciner av någon anledning och undrar därför om ringen kan ha hamnat på ett ställe där mediciner förvaras. Eller kanske har den t.om. Hamnat i en medicinburk? Hoppas allt är bättre med dig nu i allafall.
Lycka till!

Anmäl
2016-11-27 20:05 #226 av: Nnnikki_

Hej!
Letar efter våra förlovningsringar.

Av olika anledningar har vi ej haft dom på oss utan dom har legat i ett köks skåp i en liten glas skål tillsammans med några nålar. Sist jag såg dom där var för ca 4 veckor sedan. Inget jag kollar varje dag. Men kollade idag och dom ligger inte där längre.

Vore evigt tacksam om någon kan se vart dom tagit vägen. Har en klump i magen som är svår att bortse när jag inte hittat ringarna.

/ Nikki

Anmäl
2016-11-27 22:43 #227 av: Påfågel

När vi handlade i fredags (25/11) använde jag bankkortet för att betala - därefter är kortet borta. Minns att jag betalade men därefter har jag inget minne av vad jag gjorde med kortet. I vanliga fall stoppar jag ju ner det i plånboken men där finns det inte.

Sambon säger iaf att jag inte gav det till honom och jag vet inte.

Kan någon se var det kan finnas? Ett vanligt bankkort men med en bild på min sambon tillsammans med våra två äldsta barn.

Tacksam för svar om någon kan känna något ang var det finns!

Anmäl
2016-11-28 20:48 #228 av: Lolan72

Hm, plats 228... Nåja, testar iaf :) Jag har lyckats tappa bort en hel kartong med julsaker. Mina allra käraste dessutom. Det är främst tomtar. I keramik som den lilla till höger på bilden, och i tovad ull som den på gardinen. Då är några med färgerna de omvända, dvs grå luva o röd dräkt. Där finns också helvita porslinstomtar och en adventsljusstake i mörkt rustikt trä (med mossa, svampar o allt..). Men viktigast av allt - två ljuslyktor med olika handmålade vintermotiv, med granar och hus där ljuset lyser gult igenom fönstren.. "Får jag bara ha en julsak nästa år skulle det vara den" sa jag i fjol om en av lyktorna. Och nu är den borta :/

Hoppas någon får in några vibbar! Tack på förhand!

Anmäl
2016-11-28 20:50 #229 av: Lolan72

Anmäl
2016-11-28 20:50 #230 av: Lolan72

Anmäl
2016-11-28 20:51 #231 av: Lolan72

Anmäl
2016-11-28 20:51 #232 av: Lolan72

Hm, bilden kommer inte in (#228), sorry!

Anmäl
2016-11-29 23:58 #233 av: stroem

Har tappat reservnyckeln till bilen. Ford Mondeo. Farsan använde reservnyckeln nån gång medans jag bodde hemma. När jag skulle flytta hittade vi den inte. Detta var under första halvan av 2013, börjar vara längesen nu... Var kan den vara?

Anmäl
2016-12-01 14:07 #234 av: Rosaranarosenstrale

#233 jag ser en rätt tunn herrjacka i lite glansigt material i färgen grönmurrigt grå?

finns två sidofickor på den och kan den ligga inuti den?

Anmäl
2016-12-01 20:46 #235 av: Julmust1

Ny här, men gör ett försök!
Har tappat bort några nycklar på ett grönt nyckelband. Det är även en "nyckeltagg" (rfid) på knippan och eventuellt en nyckelring som föreställer en riddare (den kan dock ha ramlat av innan nycklarna försvann). Har letat precis överallt, blir inte klok på det - så frustrerande!

Anmäl
2016-12-02 20:52 #236 av: SusannAlg

Min dotter fick ett kuvert med en femhundra-lapp i julklapp förra julen av sin farmor. Hon tror hon la kuvertet på köksbordet, men det är fortfarande spårlöst försvunnet. Någon som kan ge tips på var vi ska leta?

Anmäl
2016-12-03 06:10 #237 av: [alladjurärvälkomna]

Hej!
Jag hoppas någon kan hjälpa mig, jag har tappat bort 2st nyckel knippar. Jag misstänkeratt dom är här hemma någonstans men kan inte hitta dom. Mycket har en tedens till att försvinna här hemma och sen dyka upp på dom mestkonstiga ställena.

Knippa 1 är en husnyckel med en nyckelring står hem på den.
Knippa 2 är 2st bilnycklar

Hoppas någon kan hjälpa mig finna dessa. Tack på förhand och ha en underbar dag

Anmäl
2016-12-05 00:22 #239 av: miillaa

Anmäl
2016-12-05 10:40 #240 av: Amandla

#238 Borttaget, det är enbart tillåtet att söka efter sina egna saker, se dels översta inlägget i denna tråd och dels våra skrivregler (klicka på länken).

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-05 14:48 #241 av: Julmust1

Tillägg till #235: Nyckelringen som föreställer en riddare är upphittad, dock inte nycklarna. Nycklarna tillhör min son, men eftersom han bara är 9 år antog jag att det var ok... Ingen som kan "se" vart de tagit vägen?

Anmäl
2016-12-05 16:37 #242 av: Amandla

#241 Ja, det är okej att du ber om hjälp  då din son är så ung Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-05 16:50 #243 av: Svarta_Sara

Jag behöver hjälp! Min sons guldkedja är borta. Har letat med ljus och lykta och kan inte finna den. Finns det någon som kan hjälpa mig?

Anmäl
2016-12-07 17:22 #244 av: My.

När jag var i tonåren fick jag två guldringar av min mormor. Den ena har en fattning i formen av en åtta som är fylld med små diamanter upptill. 

Den andra ringen är smal med en stor blå safir och små diamanter i formen av en blomma/snöflinga.  Kan någon hjälpa mig att hitta dessa? (De ligger troligtvis på olika ställen)

Anmäl
2016-12-09 16:36 #245 av: Julmust1

#235. Nycklarna är upphittade!

Anmäl
2016-12-11 21:20 #246 av: Ofis

Vår fina Selfie borta sedan 1oktober 2016, finns det någon som kan hjälpa oss att hitta henne ? Snälla

Anmäl
2016-12-16 18:25 #249 av: Magi-cat

BILNYCKLAR, alltså...

Kan någon se var vi förlagt den ena bilnyckeln....???? 

Tusen tack på förhand!

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2016-12-16 18:50 #250 av: Amandla

#249 Alltså, att hitta borttappade saker är inte någon styrka hos mig, men jag fick en omedelbar bild av något rutigt. Säger det dig något?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-16 19:40 #251 av: Magi-cat

Rutigt....ska försöka komma på något! Tacksam för alla ledtrådar!

Tack för tips! Blomma

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2016-12-16 21:20 #252 av: Amandla

Innerficka i en jacka eller en väska? 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-16 21:22 #253 av: Magi-cat

Jag tror att den är lokaliserad i botten på en väska, som inte är här! (Vi är lite nyckelvirriga i familjen. Skrattar

Tack för hjälpen!!!BlommaHjärta

Hjärta ""Myths address the fundamental enigmas of our existence and help us try to make sense of our lives..."

Anmäl
2016-12-16 21:28 #254 av: Amandla

Menar du det?? FörskräcktHade jag rätt? Oj...

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-19 16:58 #255 av: [alladjurärvälkomna]

#237 är mitt egna inlägg. Ville bara säga att husnycklarna har dykt upp låg överst i en hög med skålar och dom har vi använt många gånger efter nycklarna försvann

Anmäl
2016-12-21 17:43 #258 av: Amandla

#255 är borttaget eftersom det bryter mot en av reglerna som står i översta inlägget (man får enbart be om hjälp att hitta ens egna saker!).

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-21 22:21 #259 av: silverfiisk

#258 får man inte ens be om hjälp om personen det gäller har gett tillstånd? Det gällde min mammas nycklar och hon har inget eget konto här, men ville gärna att jag skulle fråga. Ber om ursäkt om jag missförstod

Anmäl
2016-12-21 22:52 #260 av: Amandla

#258 Nej. Be din mamma bli medlem själv här, hon är så välkommen. Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-12-22 14:38 #261 av: jonatan2

Hej. Letar efter en borttappad förlovningsring. Den bör ligga inom det streckade området. Området ligger på vägen nästan framme i Djursholm. Det snöade kraftigt på kvällen och plogbilar har sedan dess kört där många gånger. Nu har den mesta snös smält dock. Ringen försvann den 10/11 december.

Anmäl
2016-12-22 23:44 #262 av: Wanderlust

Hej,

Har i timmar nu sökt efter mina svarta älsklingsbyxor i lägenheten, de är puts väck! Behöver dem imgn fm (10.30) och ett snabbt svar ang var de finns /gömmer sig vore önskvärt.

Jag har verkligen letat överallt, tom på vinden precis då jag var där uppe igår och hämtade grejer, tankspridd som man är tänkte jag att de kanske följt med upp i all hast. Men nej, de finns inte att finna någonstans! Minns att jag lade dem på sängen senast och skulle kunna svära på att jag inte flytta dem därifrån men nu när jag skulle lägga fram dem inför morgondagen var byxorna borta... Jag förstår det inte. Har vänt upp och ner på hela lägenheten, de är puts väck!

Vore oerhört tacksam om någon vill hjälpa mig och tala om för mig var de finns/gömmer sig.

Tack på förhand!

Anmäl
2016-12-22 23:47 #263 av: Enkeli90

Har gjort allt, satt lappar, knackat dörr och letar fortfarande, gör nu ett försök här! Min katt Abbe försvann spårlöst natten mellan 22-23 oktober. Sågs sist kl 23 på lördagskvällen. En gosse på två år, kastrerad! Väldigt hemmakär och "mammig". Bor i Blekinge. saknar honom så otroligt mycket. Kan någon hjälpa mig att hitta honom? (Lever han?)

Anmäl
2016-12-25 13:59 #264 av: Josefin78

Hej! Jag är helt förstörd. Min lilla katt är försvunnen och jag måste bara ha ett telefonnummer till den bästa sierska som kan hjälpa mig!!!!!

Anmäl
2016-12-25 16:05 #265 av: Csten

Hej!
Våran katt Pontus har försvunnit och vi hittar honom inte. Han brukar aldrig vara ute längre stunder och är alltid inne på nätterna. Nu har han varit borta i två nätter och det närmar sig en tredje. Snälla, kan någon hjälpa oss att hitta honom?
Mvh Cecilia Stenquist

Anmäl
2016-12-26 02:17 #266 av: allylevonen

Hej!
Jag har tappat bort mitt Gameboy color som jag fick av min pappa när jag var liten. Har flyttat flera gånger under dom senaste tre-fyra åren men har alltid varit helt säker på att den alltid varit med i kartongerna.
Har hittat några spel till den som var utspridda i lådor men inget tecken på konsolen. Är jätteledsen då den betydde mycket för mig.
Har även tappat bort spel till mitt Playstation 1, spårlöst borta...
Hoppas någon kan hjälpa :)

Anmäl
2016-12-29 12:53 #267 av: MariaN81

Min son har tappat bort sin lego hund har tittat bakom bokhyllor och allt men hittar den inte. Han är jätte 😢.
Hoppas på att nögon kan hjälpa mig .

Anmäl
2016-12-29 18:49 #269 av: bernadette

#267:jag har skickat ett pm till dig angående detta med vissa tillägg.Mvh /Bernadette

Anmäl
2016-12-30 19:33 #270 av: Enkeli90

I mitt förra inlägg försvann bilden! Försöker igen : Abbe är spårlöst försvunnen och vi saknar honom så mkt! Släppte ut honom och den andra katten kl 23 den 22e oktober. På söndagen kom bara Tyson tillbaka. ..Vill bara veta vad som hände vår Abbe.

Anmäl
2016-12-30 22:38 #271 av: ponnyfotot

Armbandet i #167 är fortfarande borta och jag skulle verkligen bli superglad för alla ledtrådar jag kan få!

Anmäl
2016-12-31 12:03 #272 av: Amandla

#271 Läs gärna vad som står i översta inlägget igen. Det är ingen idé att påminna om ens tidigare inlägg i tråden. Ha tålamod! Alternativt, ring ett proffs på såna här saker även om det kostar pengar, chansen  är ju betydligt större att du får hjälp.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.