Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Dofter från levande?

2016-03-27 11:06 #0 av: Affsan

Hej! Har en fråga. Jag vet ju att andevärlden kan komma med dofter och visa oss att de finns med oss.

Men jag har ett annat dilemma. Jag känner en person väldigt väl och denna person använder en parfym som jag ibland kan känna även fast denna person inte ens finns där med mig just då. Denna person är en levande person och har alltså inte gått över till andra sidan!

Detta har förbryllat mig lite och är det någon som kan känna vem det är som skickar denna doft och varför?

Är helt ny på detta forum och hoppas att ngn kan hjälpa mig :-)

Mvh Affsan.

Anmäl
2016-03-27 11:13 #1 av: tlover

Kan det vara så att personen i fråga "går i förväg" som det kallas här. Kommer personen i fråga ganska snart efter att du känt doften?

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2016-03-27 11:38 #2 av: Affsan

Hej! Ibland kan det vara så, men långt ifrån alla gånger. 

Anmäl
2016-03-27 16:30 #3 av: Magi-cat

Kan det vara att du känner en liknande doft och associerar till personen så du kommer att tänka på denna?

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2016-03-29 14:15 #5 av: [LarssonA]

Neeej! Förlåt! Jag lyckas inte ta bort bilden. Skulle starta ny tråd men hamnade här! Det var inte min mening och jag kunde inte ens anmäla den då jag inte är insider! Admin!!! Help me!!!

Anmäl
2016-03-29 15:48 #6 av: Amandla

#5 Fixat Tummen upp Man måste klicka på den där smala remsan där en del av bilden syns (när man klickat på "hantera") och så klicka på "ta bort", även om det inte verkar  hända något så funkar det ändå efter att man publicerat igen.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.