Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Märklig upplevelse i badrummet, igen

2016-03-07 22:14 #0 av: Dioramabyggare

Igår kväll när jag gick in i badrummet kännde jag att jag inte var ensam där inne... tydligen var det en snäll "varelse" som följde med mig, eftersom jag inte kännde något som helst obehag alls. Men "närvaron" varade bara några få sekunder. Kanske jag hade besök av en ängel (jag har mått extremt dåligt i själen sedan en längre tid)... efter att den försvann var jag enbart fylld av en kännsla av trygghet och harmoni. Något särskilt "ljus" tänkte jag inte på om det blev i badrummet, eftersom jag hade fyra starka LED-lampor tända under tiden jag var där inne.

Anmäl
2016-03-07 22:46 #1 av: Tjeja

Så skönt för dig! Sug i dig och njut! Änglabesök kan lyfta själen mycket!  HjärtaGlad

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2016-03-07 22:59 #2 av: Dioramabyggare

 #1: ja, den upplevelsen var en fin "motvikt", bland annat mot det jag kännde vid ett tidigare tillfälle i badrummet i samband med att en 6 x 6 centimeter stor väggkrok på sidan av badrumsskåpet försvann "i tomma intet".

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.