Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

drömtydning hjälp!

2016-02-27 21:32 #0 av: noraa

ej! Varje natt nu fyra nätter i rad har jag drömt samma dröm. Jag är och simmar i havet, havet är blått och vackert. Vågorna är behagliga. I havet med mig finns en delfin och en späckhuggare. Späckhuggaren håller sig alltid under ytan men den är snäll och fin, skadar inte mig eller något. Jag ser den liksom genom den vackra och klar blåa ytan. Delfinen leker alltid med mig. Kommer till mig när jag vill. "skrattar" åt mig när jag leker med den. OCH här kommer saken! Jag har mitt kors halsband på mig i drömmen och viftar med den åt delfinen och delfinen skrattar.  I min dröm är delfinen rätt liten och späckhuggaren med. Delfinen är glad med" stora ögon".

Ps. korshalsbandet är exakt det jag äger i verkligheten! såg det tydligt.

Snälla tyd min dröm? är jättenyfiken!

Anmäl
2016-02-27 21:42 #1 av: Lyckligakaninen

vem gav dig halsbandet? Tycker du om halsbandet eller personen som gav dig det?

Anmäl
2016-02-27 21:57 #2 av: noraa

nej jag köpte halsbandet själv, min kompis hjälpte mig dock att välja ut det. Men det var min vilja att köpa ett kors. Jag gillar halsbandet jättemycket

Anmäl
2016-02-27 22:27 #3 av: Lyckligakaninen

Kanske delfinen är din kompis och späckhuggaren är du!?

Anmäl
2016-02-28 01:05 #4 av: noraa

jag vill tro att drömmen har en större betydelse än så

Anmäl
2016-02-28 12:36 #5 av: Lyckligakaninen

Ja, det är det. Men det är bara den som drömmer som kan tyda exakt.  Andra kan bara "hjälpa till" att ge lite reflektioner. Umgås du med den vännen, som var med och köpte halsbandet?  Vad fick dig att välja just det halsbandet? Det kan ju även betyda att du "känner dig säker" med livet. (trots faror har du beskydd och vet att några eller någon är med dig)

Anmäl
2016-03-01 14:30 #6 av: Emouse

Jag får en känsla av att späckhuggaren är någon som beskyddar dig och är med dig, "under ytan". Kanske din skyddsängel eller någon närstående som gått bort.

Emma, medarbetare på Råttor och Mus iFokusStjärnor

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.