Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing

iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Healing

Bota mentala sjukdomar

2016-02-16 19:47 #0 av: Oceanen

Har ni någon gång upplevt att healing har kunnat bota mentala sjukdomar. Sjukdomar som har kommit med tiden som inte är medfött alltså. Som tex. Ptsd schizofreni, ångest, depressioner och så vidare?

Gör de svårare att utveckla sig medialt med detta?

Tack för svar! =) ♡

Anmäl
2016-02-16 23:45 #1 av: allhealing

#0,

För mig betyder healing hel, dvs ett naturligt balanserat tillstånd. Om en person befinner sig ur balans finns det alltid en bakomliggande orsak till varför det är så. 


En person som har PTSD har det pga en traumatiskt upplevelse som gjort att personen behövt skydda sig själv. Personen klarar i det ögonblicket det sker inte av att ta till sig informationen i det som sker. Personen behöver därför förtränga händelseförloppet helt eller delvid.

Jag har hjälpt en person som själv ville bli hjälp med sin PTSD som uppstod under kriget i Jugoslavien. Så svaret på din fråga är, ja det är möjligt att lösa exempelvis PTSD.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2016-02-17 08:55 #2 av: Oceanen

Tack för svar! Hur gjorde du då ? Använde du någon speciellt healing för att personen skulle känna sig i balans? Vilka metoder använde du? =)

Anmäl
2016-02-18 00:23 #3 av: allhealing

#2,

Jag har lärt mig att vidga mitt medvetande och se information där många inte uppfattar att det existerar någon. På så vis kan jag adressera orsaken till varför någonting inträffat. Jag förstår helt enkelt varför ett problem uppstår. När man vet varför någonting inträffar blir det möjligt att göra någonting åt det.

En lösning som adresserar kärnan till varför ett problem existerar och tar tag i orsaken eller orsakerna kommer att skapa en permanent lösning.

Det är det jag har lärt mig att göra.

Jag ser helt enkelt varför det existerar en obalans. Om den som kommer till mig vill ta eget ansvar fullt ut för sin egen healing/läkning så är det möjligt att hitta lösningar där vissa säger att det inte existerar någon.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2016-02-20 20:07 #4 av: [kajmal"]1

om man har starka guider, så tar de bort alla mentala störningar, under en tidsperiod, beroende på personens tillstånd

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.