Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Vad hände mig på jobbet?

2016-02-10 07:21 #0 av: Carrojf

Jag var med om en ganska knepig händelse på jobbet igår. Jag jobbar i matbutik, och var på lagret i köttkylen för att hämta lite varor att fylla på. Alla andra som rör sig ute på lagret hade gått hem för dagen redan, så jag var helt ensam där bak. Bakrummet och fruktkylen ligger på varsin sida om köttkylen, och man kan ibland höra när någon är därinne och grejar.

Jag känner igen alla ljuden ute på lagret, såsom att det smattrar från panelerna i taket i kylarna och sådär, men när jag står därinne i köttkylen så hör jag bara helt plötsligt hur någon visslar. Hen visslar klart och tydligt, precis som att personen var i samma rum, det kunde inte ha kommit från något av de andra. Visslandet var definitivt "utifrån" och alltså inte något som bara hördes i mitt huvud. Hen visslade en liten kort melodi som jag inte kände igen, och sedan blev det tyst.

Just då hann jag inte göra så mycket  mer än att bara notera det och sedan återgå till arbetet. Men nu i efterhand så undrar jag vad det kan betyda? Det kändes inte hotfullt, men jag har aldrig upplevt någonting konstigt på jobbet tidigare. 

Skulle uppskatta jättemycket om någon av er har någon teori kring detta Hjärta

Anmäl
2016-02-10 10:18 #1 av: mr.ehrenholm

Sånt här händer mig konstant på jobbet. Jobbar i en kyrka och hör ofta steg från läktaren eller sakristian även om ingen syns till. Hosta eller snörvlande från tomma kyrkbänkar förekommer också, samt melodier som spelas på speldosor som inte syns. Mycket mycket mer händer än vad jag skrivit här..
Du har en andlig närvaro hos dig som lyckats förmedla sig via visslingar helt enkelt! Var glad och tacksam för att du är mottaglig! :)

Anmäl
2016-02-10 11:06 #2 av: [NeferNefer]

Jag håller med #1. Det var bara någon som ville visa att den är där. Inget farligt alls Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-02-10 11:42 #3 av: Carrojf

Tack så mycket! :)

Anmäl
2016-02-10 13:26 #4 av: mr.ehrenholm

Pröva att fråga om "personen " behöver hjälp på något vis om du upplever det igen..
Har du mediterat, prövat att öppna upp dig?

Anmäl
2016-02-10 13:48 #5 av: Carrojf

#4 nej jag har aldrig provat något sådant, är inte så insatt i detta ännu :)

Anmäl
2016-02-13 04:27 #6 av: tarantass

#0: och du har tänkt på att ljud kan överföras genom t.ex. ventilationsrör?

(Jag påstår inte att det måste finnas en "naturlig förklaring", hur långsökt den än är, bara att det är klokt att ta med de möjligheterna i beräkningen. Kanske har du redan gjort det.)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.