Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Ta kontakt med död vän?

2016-01-22 11:19 #0 av: Carlaina

Min vän dog förra torsdagen, av självmord. Jag var som yngre väldigt intresserad av andevärlden och trodde mycket på detta, men tyvärr försvann denna tro när jag växte upp (något, är fortfarande väldigt ung). Nu när något sånthär inträffat vill jag gärna tro att det finns något annat igen, men jag kan inte göra något själv. Kan man komma i kontakt med avlidna människor och deras andar? Kan någon göra det åt mig? Vill bara veta om hon har något att säga... :/

Anmäl
2016-01-22 11:27 #1 av: [NeferNefer]

Jag beklagar verkligen förlusten, så tragiskt ... BlommaHoppas någon kan hjälpa dig.

Generellt kan jag säga att när personer går över till andra sidan kan de visa sig för sina kära i ett så kallat sista hälsningenfenomen, och det kan vara på olika sätt. Jag har själv erfarenhet av att de har visat sig framför mig i vad jag uppfattade som fysisk form (det var innan jag hade fått veta att de hade gått över), en kom och knackade i mina väggar, en omslöt mig i gyllene ljus, och så vidare. Men det är inte alla som gör det. Ofta är det så att det dröjer en tid innan de hälsar på de levande. En del säger att det beror på att den mest akuta sorgen måste lägga sig först innan de kan ta kontakt. Du kan alltid tala med din vän, och ge akt på drömmar. Det är nämligen lättast att nå oss i drömmarna, för då är vårt kritiska sinne avstängt och vi har lättare att uppfatta och acceptera besök.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-01-22 11:29 #2 av: nypisnina

När min bästa vän dog (i olycka) så kom hon till mig första gången i dröm. Sen har hon varit vid min sida då och då. När detta hände så var jag rädd för andevärlden och bejakade ingenting, så jag visste inte ens om att jag hade en viss öppenhet för allt jag kände var jag rädd för, men när det var hon så var hon så välkommen.
Om hon vill något så kommer hon kontakta dig tror jag, öppna dina sinnen men leta inte efter tecken, när du ser dem så är du övertygad, då är det hon.

Jag beklagar sorgen. Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.