Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Mitt magiska hjärta

2016-01-18 18:59 #0 av: Sagaliten

Någon som kan känna in något om vart detta hjärtat kommer ifrån?
Det uppenbarade sig en torsdagnatt och efter att jag tackat så väldigt mycket för hjärtat och sa att jag alltid kommer bära med mig det i hjärtat, men om de kunde vara snälla och ta bort det så jag slapp betala något när jag väl flyttar. Och under ca 2 månaders tid så bleknade det sen sakta bort.
Högra bilden är tagen på en tisdag och då var där fortfarande lite rester kvar, men på torsdagen fanns där inte ett spår kvar.

Och nej, finns ingen logisk förklaring eller möjlighet till detta 😊

Anmäl
2016-01-19 08:39 #1 av: Tjohalia83

Så fint av den som nu gjorde hjärtat, både att sätta dit det och ta bort det efter sig sen. Ler

Anmäl
2016-01-19 12:14 #2 av: Sagaliten

Ellerhur, visst är det. Och är som sagt otroligt glad över att ha fått det. Är något jag alltid kommer bära med mig och undra över, men framförallt vara glad över. Otroligt tacksam, men även otroligt nyfiken 😊

Anmäl
2016-02-04 10:54 #3 av: Liiiiten

Jag är helt övertygad om att du kommer att få svar på vem som "hört av sig" inom kort! Glad Du vet.. En såndär "känsla" jag har! Heheh.

Anmäl
2016-02-06 11:54 #4 av: Sagaliten

Hoppas du har rätt Liiiiten 😉

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.