Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

övernaturliga fotspår, hjälp!

2016-01-13 02:04 #0 av: lillalillis

Häromnatten när jag skulle gå ut med hundarna så hade det snöat i flera timmar så alla fotspår va borta förutom från någon och dom såg färska ut dessutom!!
Någon hade nyss gått mot mitt hus men inte med normala steg utan hoppat jämfota typ med över en meters mellanrum, sen nästan framme vid huset så har personen börjat springa iväg och helt plötsligt tar spåren slut! Som om personen har flugit iväg typ! Jag bor så långt ut i skogen så ingen hade orkat gå hit och om nån kommit i bil hade jag märkt det.
Men att spåren bara upphör mitt i språnget? Mitt i natten? Det måste va det konstigaste jag nånsin vart med om och kan inte sluta tänka på detta! Och att hoppa jämfota i början?
Ryser bara jag tänker på det.

Är det nån som vet vad detta äär? Avtrycken var stora stövlar.

Kan andar lämna fotspår som bara tar slut?

Jag har googlat i flera dagar men hittar inget liknande!

Det kan ju inte vara en människa för han har inte backat tillbaks i sina egna spår och det fanns bara dessa spår som bara tar slut. Mitt på gräsmattan!

Anmäl
2016-01-13 03:01 #1 av: Huygens

Det kan vara en söt liten Mothman.


Anmäl
2016-01-13 23:51 #2 av: MissClue

Rackans rabbalder så otäckt! Förskräckt du tog inga foton?  jag får rysningar av tanken att upptäcka något sådant utanför huset.  

Anmäl
2016-01-14 08:24 #3 av: Ghosthunter

Så märkligt....Nä, inte en chans att en levande människa kan hoppa tillbaka igen så perfekt i sina egna fotspår och bara lätta från marken, typ. Det är helt klart något paranormalt. Låter inte heller som en vanlig ande/spöke.....det låter som nån annan varelse i stövlar?

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-01-14 08:42 #4 av: Magi-cat

Är du helt säker på att det var just avtryck av stora stövlar? Du skrev att det var på natten, så det var väl ganska mörkt då, kan jag tänka mig...Cool

Kanske ett djur som hoppat?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2016-01-14 10:28 #5 av: Ghosthunter

Ett djur som hoppar jämfota med en meters mellanrum???Skrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-01-14 10:31 #6 av: Magi-cat

#5 Jag kom inte på rak arm på några bra kandidater. Skrattar

Men min katt brukar kunna hoppa ganska bra om han hamnar i snön....Får idéKatt

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2016-01-14 10:37 #7 av: Ghosthunter

Jo men går det bättre om du böjer armen lite?SkrattarMen sen så försvann ju spåren spårlöst.....så ett djur kan det inte heller vara. Det är egentligen just det som är det märkligaste. En fågel kan man ju också utesluta pga av spårens storlek.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-01-14 10:42 #8 av: Magi-cat

Inte nämnvärt Skrattar

Min kisse brukar hoppa tillbaka i spåren...Tummen upp

Skämt åsido, utan att ha sett spåren är det svårt att veta vad det kan ha varit. Men jag håller på ett djur. 

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2016-01-14 10:52 #9 av: Ghosthunter

Men det är svårt att sitta hemma här och bedöma detta. Man bör vara på plats för att göra en riktig bedömning. Främst skulle jag vilja veta platsens historia, och om något annat paranormalt fenomen har ägt rum och hur känslan är där.

Men jag är öppen för ett paranormalt fenomenSkämtar

lillalillis - Har du upplevt nåt annat paranormalt fenomen hos dig??

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2016-01-16 20:26 #10 av: lillalillis

Tack för svaren!
Tog tyvärr inga kort.
Det är absolut inget djur då man tydligt ser att det är ett par stövlar som en vanlig människa skulle ha. Anledningen till att jag tror det är stövlar är för jag jämförde mönstret under mina egna stövlar. Mina hade mönster av två kors under hälen. Men dessa hade många mindre kors. Och man såg ju att det va en människa då spåren va typ färska och det va ju en människofot :)

Det är en gård byggd 1850. Mitt i skogen, inga grannar.

Det enda jag vart med om några gånger innan är att det rycker jättehårt i handtaget på ytterdörren på natten, när jag ligger uppe och ska sova. Sedan hör man hur någon går runt där nere och grejjar och välter saker, fast allt är orört när jag går ner nästa morgon.
Hänt några gånger. Mina hundar blir helt tokiga när det händer och skäller massor.

Min pappa gick i fotspåren, eller han hoppade i dom och det va det sjuuuukaste jag sett haha, när han hoppade jämfota med såpass mellanrum ! :D sen sprang han vidare i spåren tills dom tog slut och han kunde nog inte sova efter det för han kunde inte fatta....

Jag har alltid tyckt att gården har en speciell känsla. På natten känns det liksom trollskt på nåt vis. Som om man är i en annan värld typ.

Anmäl
2016-01-16 21:29 #11 av: [Lummer]

Det är nog helt naturligt. Alla sagor är inte bara sagor 😉
Känner ingen olust över detta. Bara att det det är nån där som typ bor där. Den som rycker i handtaget är nån annan. Typ anhörig. Kramen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.