Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Övernaturlig pojkvän

2016-01-12 20:53 #0 av: mmillann

Hej. Det är så att min kille visat sina krafter. Och jag blev rädd kan jag säga. Det första han visade mig för massa månader sen skrämde inte upp mig så mycket men detta som han gjorde idag gjorde det.

Han har förmågan att kunna röra vid folk när de är långt borta. Och såklart nära. Han rörde vid mig på några ställen för ett par månader sen. Vi satt över skype och va 40 mil bort. Kunde känna exakt det han gjorde.

Sen idag förklarade han för mig att han kan dra i andras själar. Jag trodde inte alls på honom men lät han ändå röra vid mitt bröst. Då trodde jag på honom. Fyfan vad rädd jag blev. Han drog i min själ kunde jag känna genom bröstet och det kändes som att den höll på att lämna mig. Kändes tomt och läskigt. Har aldrig varit så rädd förut. Bad honom sluta och han förde handen mot bröstet. De va de mest onaturliga jag varit med om och fick en liten chock efteråt å va tvungen att lägga mig ner.

Han tycker om mig och skulle aldrig skada mig medvetet men dedär gör han inte om. Han berättade att han hade hört om att det endast finns fåtal människor i världen som kan dra i själar som han kan. Någon som hört om detta?

Anmäl
2016-01-12 21:22 #1 av: Tjeja

Nej aldrig hört om förut

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2016-01-12 21:43 #2 av: Amandla

Nej, han kan inte dra ut din själ ur kroppen. Däremot kanske han rörde vid din aura och att du kände det. Den enda som kan få din själ att träda ut ur din kropp är  du själv, som om du gör en ut ur kroppenupplevelse, så kallad UKU, eller när du drömmer. Du behöver inte oroa dig.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-01-12 21:46 #3 av: mmillann

Jag är inte så orolig han har ju aldrig dragit ut nåns själ och som du skrev är det nog inte möjligt. Det kan vara så att han tog på min aura. Det va läskigt iaf.

Anmäl
2016-01-15 02:55 #4 av: Barajag1

Låter läskigt :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.