Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

andar

2016-01-07 16:42 #0 av: darya

Kan andar orsakar sjukdom ? En kompis till mig blev väldigt sjuk och för första gången sov jag hos henne och då upptäckte jag mycket aktiviteter särskilt i natten.Hon har varit inlagd på sjukhuset men de hittade inget som kunde orsaka sjukdomen. Ni som är medium har ni några erfarenheter om liknande.

Anmäl
2016-01-07 19:23 #1 av: Aleya

Jag säger att mycket kan ske. Men jag tror inte att någon som är avliden skulle kunna påverka oss så pass att man blir sjuk.

Ibland blir man bara dålig och man hittar inga medicinska fel.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2016-01-07 21:00 #2 av: darya

Tack för svaret .jag har svårt att tro också men jag känner en manlig energi som jag vet inte vem det är och verkar inte villig att ta kontakt men gärna visar att han finns.han har stark energi .jag känner mig ångestfylld och andning påverkad när jag är där.Hon känner aggression misstänksamhet och ledsen utan anledning. försökte ta bort honom och bad andevärlden men lyckades inte.

Anmäl
2016-01-08 22:16 #3 av: darya

Har ni någon tips hur kan jag föra honom vidare

Anmäl
2016-01-10 02:15 #4 av: J-Artur-K

Om det är en ande som var sjuk i livet o så kan det tillfälligt spegla av sig på en är möjligt . (Du blir inte bokstavligen sjuk )

Men som ex om anden kanske hosta mycket i livet kan hosta komma ifrån ingenstans så du börja hosta o så.

Om anden i livet hade ofta huvud värk eller migrän kan det komma ifrån ingenstans .

Men är mer korta stunder i så fall inte att man det kommer o ligger i o man är sjuk flera dagar o så .

Så ser jag på det :)

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2016-01-10 02:23 #5 av: J-Artur-K

Men har ju lite med att göra hur ens andliga förmåga är med. Känner man av lätt o har djupare förmåga kan man kanske känna av det mer påtagligt o så.

Men om det skulle hända så är det ganska troligt att det är ett budskap / kännetecken för vem anden är.

Att person som stod anden nära i livet . Skulle förstå det :)

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.