Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Det händer underliga saker

2015-12-31 11:28 #0 av: [Kritan]

Jag hör hur ytterdörren öppnas och stängs när jag är själv hemma. När jag går dit så finns ingen där.  På senaste tiden har saker bara försvunnit spårlöst. Igår åt jag pizza för jag hittade inte konservöppnaren till ravioliburken. Jag har nästan inga bestick kvar i kökslådan. Det har blivit så vanligt att saker försvinner, att min familj brukar säga på skämt att det är "lånarna". Vad ska man tro?

Anmäl
2015-12-31 11:46 #1 av: Carmarino

Du menar kanske "...så finns ingen fysisk person där"? Glad

Det är rätt vanligt hemma hos mig också att saker försvinner eller flyttas till andra platser. Ibland dyker de upp på samma ställe där jag letat efter dem några dagar tidigare. Vad eller vem som ligger bakom vet jag inte.

Bodde tidigare i ett "spökhus", där det sades att en man hade hängt sig på vinden, och där hände det väldigt mycket underliga saker. Vi vande oss dock rätt snabbt, för vem det än var så var det ett vänligt "spöke" som inte gjorde oss något ont. Vår katt såg nog vem det var, men hon kunde ju inte berätta.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2015-12-31 17:43 #2 av: K.R.J.T

Var med om att en ytterdörr öppnades sig hos en vän och sedan stängde den sig, tyckte dock den upplevelsen var rätt spännande:)

förövrigt ett rätt så "spökligt" hus jag befann mig i, så dom som bodde där brydde sig inte så mycket hehe :)

Men tycker du det är jobbigt så finns det folk som driver ut andar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.