Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medialitet

Visioner...

2015-12-26 05:52 #0 av: Annisangel

Jag måste fråga om det är någon som vet.... Jag har tidigare haft visioner om framtiden som slagit in. Det jag inte vet är när i tid det händer. Jag har nyss haft en vision av det mindre trevliga slaget och skulle behöva lite vägledning... Pma för mer info eftersom det känns för privat att lägga ut alla detaljer här. Tack på förhand.

Anmäl
2015-12-26 12:49 #1 av: Amandla

Utan att  gå in på vad du såg i visionen, så kan jag säga att det kan vara svårt att avgöra tidsperspektiv när man får till sig något intuitivt, men det tror jag  du vet och jag skriver det här mest för dem som inte hunnit så långt ännu i sin utveckling och kunskap. 

Det är också väldigt lätt att fantasin drar igång, så det gäller att skilja på vad som är vad, med andra ord om man får en obehaglig känsla så vevar hjärnan igång med diverse rädslor.  

Det man kan göra om man tvekar på hur mycket av en vision/annat intuitivt intryck som stämmer är att fråga sin guide, för mig kommer svaret oftast direkt innan jag ens hunnit säga vad jag  menar... särskilt om jag gör det till en ja- eller nejfråga. Så gör jag också om jag får in något om en person jag känner och inte vet om jag ska berätta det eller inte för personen ifråga. Såna gånger blir svaret nästan alltid nej.

Jag pm:ar dig Annisangel Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-12-27 06:04 #2 av: Annisangel

Tack Amandla. Väldigt bra svar. Kram

Anmäl
2015-12-27 12:46 #3 av: Amandla

Kramas

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.