Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Padda

2015-12-23 13:22 #0 av: [Lummer]

Hade en mycket tydlig dröm inatt om en padda jag hittade i mitt hus (som inte var mitt hus egenligen) Jag skulle sätta ut paddan på ett säkert ställe. När den var glad hade den ett vackert mönster på ryggen som försvann när den var missnöjd. Så jag gick där med paddan och försökte göra den nöjd. Folk tyckte det är väl bara o släppa den men det kunde jag inte.
Bara hjärnsläpp antar jag men det var så tydligt....
Någon idé någon?🎄

Anmäl
2015-12-23 13:29 #1 av: Katniss

I drömmar bearbetar man det som hänt under dagen. Finns det något du har svårt att släppa taget om , som du inte kan glömma?

R.I.P. Anton 💔
Anmäl
2015-12-23 21:55 #2 av: [Lummer]

O ja visst har jag det.
Jag har en fundering om det handlar om svårighet att hamna rätt men är jag paddan eller ska jag hjälpa paddan som i drömmen? Och varför just en padda?
Tål nog att klura på en stund😉

Anmäl
2015-12-23 22:34 #3 av: Katniss

#2 Hur såg paddan ut? Det kanske är någon du inte tycker om, som du kanske borde hjälpa, eller något sådant :p

R.I.P. Anton 💔
Anmäl
2015-12-25 00:49 #4 av: [Lummer]

När jag såg den på golvet var det en vanlig padda men när jag tog upp den blev den svart och fick ett jättefint mönster på ryggen som somsagt försvann när paddan inte trivdes.

Och jag gillar verkligen paddor o grodor när jag är vaken😉

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.