Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Vad är de som händer?

2015-12-11 17:39 #0 av: Snake666

Hej, ny är jag här men inte ny på övernaturligt men ja..

Jag bor i en gammal lägenhet med min mamma, är 14. Har upplevt övernaturligt sen jag var 11, men.. Hörde en kvinnlig röst säga mitt namn och jag kollade på spegeln innan hon sa namnet så var det 1 handavtryck men de såg ej så mänskligt för fingrarna var smala och ganska långa.. Vad betyder detta?

Anmäl
2015-12-11 17:48 #1 av: [LoveUnite]1

Va du klar vaken när detta hände?

Anmäl
2015-12-11 18:37 #2 av: Snake666

Varför skulle jag inte? Klart jag var det, Annars skulle jag ej skriva här?

Anmäl
2015-12-11 18:49 #3 av: Aleya

#2 skärpning! Var inte otrevlig med folk som försöker hjälpa!

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-12-11 19:21 #4 av: [LoveUnite]1

Det är viktigt att veta om du var trött, halvsov eller var helt vaken som du är nu när detta hände. För det finns många olika förklaringar till det beroende på ditt medvetna tillstånd.

Först finns det sjukdomstillstånd om man hör röster och ser saker i 100% vaket tillstånd men om vi utesluter det kan det mycket väl ha varit en ande eller en entitet.

Bara för hand avtrycket inte såg mänskligt ut betyder det inte att det var något ont. Det finns entiteter som inte ser mänskliga ut och som vissa skulle kalla för demoner men som är av god natur.

Kanske du är öppen för sådana här saker.
Kan vara skrämmande i början och även i vuxen ålder, men man får ta det läskiga med en nypa salt. Oftast är det läskigt för man inte riktigt vet vad det är.

Nu kanske du inte upplevde detta som läskigt, men om det skulle hända i framtiden något som kanske är skrämmande så kan du ha det i tankarna.

Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.