Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Finns hon med mig?

2015-12-04 22:20 #0 av: Oshibwa

Tidigare i veckan fick jag avliva en trogen vän. min hund. Det känns så konstigt att hon inte existerar inte och det som gör mig mest ledsen är att jag inte känner hennes energi nånstans. Är hon inte här eller är jag för ledsen för att kunna känna? Någon som uppfattar henne någonstans? Är öppen att veta allting. Jag klandrar mig själv över att jag tog detta beslut även om jag visste att det var rätt.

Anmäl
2015-12-05 00:55 #1 av: Ghosthunter

Det är så sorligt...bara släpp de fri..det är de ända!!!ArgHjärta

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-12-05 12:58 #2 av: [NeferNefer]

Min erfarenhet är att djuren är kvar hos oss så länge vi behöver det, men det kan dröja innan de ger ifrån sig tecken. Igår talade jag med en väninna, och hon berättade om hur hennes avlidna hunds koppel helt plötsligt kom farande mot henne och landade framför hennes fötter. Helt klart var det en hälsning, och det kom just som hon tänkte på sin hund. Hon blev väldigt rädd, för hon har aldrig trott på sånt här förut, men samtidigt blev hon glad eftersom det betyder att hennes hund finns kvar och mår bra.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2015-12-06 05:51 #3 av: [Wildfire]1

Djuren är kvar hos oss, dom är bättre än oss människor. Dom har villkorslös kärlek som vi människor inte har. 

Anmäl
2015-12-06 07:35 #4 av: Aleya

Mina djur kommer lite då och då. Inte fysiskt så ofta men mer i drömmar.
Har en katt som är mer för att komma än den andra som är död.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.