Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Mytologi/Naturväsen

Dom tar våra saker.

2015-11-16 21:53 #0 av: Shinken

Hallå allesammans!

Jag bor ute på landet med skog runt omkring husknuten. Det är ingen gård jag bor i utan en gammal skola som bönderna byggde åt sina barn i slutet på 1800-talet. Jag har bott där i snart ett år nu och jag börjar tröttna på att saker försvinner hela tiden. Vi har förvisso två hundar men dom kommer ju inte åt överallt även om de önskar det. Vilka är det som håller på och jävlas med oss? Vi har renoverat köket men där fann vi inget tomtebo och någon lada har vi inte. Någon som har några tips på vad det kan vara?

Anmäl
2015-11-17 10:51 #1 av: Dioramabyggare

Hallå Shinken.

Vad för sorts föremål är det som försvinner? Vardagsföremål, eller dyra saker också? När inträffar det? Dygnet runt, eller enbart när ni inte är hemma? Vanliga tjuvar? "Markerar" era hundar något när sakerna försvinner?

Anmäl
2015-11-17 17:44 #2 av: Shinken

Tack för svar :)

Det är allt möjligt som försvinner. Bilnycklar, köksredskap m.m. Har inte förlorat något värdefullt än.  Det händer lite närsom. Ibland går det långt mellan gångerna innan något försvinner. Andra gånger kan det hända tätt. Jag vet inte riktigt när det sker men man upptäcker det ju på dagen. Hundarna markerar inte. Däremot skäller våran Golden R, när det är mörkt (varje gång vi släpper ut henne.)
Antingen är hon mörkrädd, eller så ser hon kanske små tjuvar som stryker omkring? 

Anmäl
2015-11-18 23:23 #3 av: m2studio

Det händer mig jämt och jag är så trött på detta att hat slutat o fundera om det. Ibland jag ger svordoms och tror att jag har tömat mig, men det är så barnsligt att man blir trött. Jag vet ej om man ska ger dem mera uppmärksamhet, men o andra sidan tror att dem kan blir kaxigare. Tyvärr inga lösningar från mig.

Anmäl
2016-01-03 17:39 #4 av: [Lummer]

En gammal vän fick saker flyttade på av en mycket pedant tidigare boende i huset. Död sedan länge. Hon tålde inte när man la saker på "fel"ställe. Det tog en del övertalning innan hon slutade med det. Utom på en bänksnutt i köket så kompisen fick helt enkelt sluta lägga saker där. Envetenhet kan vara långlivad😁

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.